Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Ržiha: Redzams, ka SKA atkal sākas panika

Bijušais KHL kluba Sanktpēterburgas SKA galvenais treneris Milošs Ržiha komentējis komandas neveiksmīgo sniegumu Gagarina kausa izcīņā, kur Rietumu konferences finālā SKA ar 0:2 zaudē pašreizējiem čempioniem Maskavas Dinamo.

"Ko es varu teikt? Vajag atkal pamainīt treneri," smejoties sacījis čehu speciālists, kuru 25.novembrī atbrīvoja no SKA galvenā trenera amata. Interesanti, ka tobrīd Sanktpēterburgas klubs atradās līgas kopvērtējuma vadībā. "Esmu pie visa vainīgs, ņemu visu uz sevi. domāju, ka Jalonenu [jauno galveno treneri Juku - red.] uzaicināja pārāk vēlu, viņam bija maz laika."

Pēc Ržihas teiktā, viņš ir pārsteigts par diviem zaudējumiem sērijas ievadā, jo komanda pirms play-off pastiprinājusies. "SKA nav iemācījušies glābt tos mačus, kas nerit pašu labā, tas ir acīmredzams. Ja vēlas ko sasniegt, likme jāliek uz tiem hokejistiem, kuri zina, kā aizvadīt tādas spēles." Abos mačos SKA savā laukumā nonāca iedzinējos un vēlāk vairs atspēlēties nespēja.

Tāpat čehu speciālists norādījis uz SKA vārtsargu rokādēm - pirmajā mačā ar Dinamo vārtus sargāja Iļja Ježovs, otrajā - Ivans Kasutins, kuru pēc trešās ielaistās ripas nomainīja Ježovs. "Viņi baidās, tas ir acīmredzams. Grib visu novelt uz vārtsargiem, bet tas ir neiespējami. Redzams, ka SKA atkal sākas panika. Vajag ticēt vienam cilvēkam, par kuru cīnīsies visa komanda."

"Dinamo - tā ir ģimene, viņi domā vienā virzienā. Savukārt SKA neviens nevēlas uzņemties atbildību un rāda ar pirkstu cits uz citu," sacīja Ržiha. 

Rietumu konferences finālā sērijā līdz četrām uzvarām SKA ar 0:2 zaudē Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajiem Maskavas Dinamo. Trešā spēle otrdien notiks Maskavā, turpat trešdien arī sērijas ceturtais mačs. Pirms šīs sērijas abas komandas bija izcīnījušas pa astoņām uzvarām deviņos izslēgšanas mačos. 

Abas komandas šajā stadijā tikas arī pērn - toreiz Ržihas vadītie SKA kapitulēja Znarokam&Co ar 0:4, bet Dinamo finālā septiņās spēlēs sakāva Omskas Avangard un tika pie Gagarina kausa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi