Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Šehura: Punktu mums izcīnīja Telkvists

Pēc zaudējuma Prāgas Lev komandai pirmdien viesos (1:2 pēcspēles metienos), Rīgas Dinamo kanādiešu uzbrucējs Pols Šehura atzina, ka komanda pirmajās divās trešdaļās nav nospēlējusi labi, pie punkta tiekot vienīgi vārtsarga snieguma dēļ."Maču iesākām pārāk lēni un nespējām parādīt savu labāko spēli pirmajos divos periodos.

Trešajā trešdaļā spējām saņemties un kārtējo reizi lieliski nospēlēja Tellijs [vārtsargs Mīkaels Telkvists - red.]. Šovakar punktu mums izcīnīja tieši viņš. Mača izskaņā spēle izlīdzinājās, iespējas bija arī mums. Diemžēl, papildlaika pēdējā minūtē mums nācās spēlēt mazākumā," sacīja komandas vienīgo vārtu autors Šehura. Pirmajā trešdaļā viņš pēc Georgija Pujaca un Aleksandra Ņiživija piespēlēm izcēlās vairākumā. Zīmīgi, ka pagājušo sezonu Šehura iesāka tieši Lev, bet Ņiživijs Prāgā spēlēja sezonas izskaņā."Pirmie divi periodi tiešām nebija labi. Tas arī izskaidro to, kāpēc spēles laikā izdarījām tik maz metienu. Lev mums metās virsū, izdarīja daudz metienus, bet mēs bijām pārāk pacietīgi. Kā jau teicu - trešajā periodā savu sniegumu uzlabojām un bija iespējas. Trāpījām arī pa vārtu stabu," turpina kanādietis.Šehura min, ka šoreiz nedaudz patraucējusi četru dienu pauze pēc iepriekšējā mača Bratislavā. "Bijām izbraukumā un tikai trenējāmies, reizēm tās ir grūtāk un tad varbūt ir grūtāk iesākt nākamo spēli. Bet tas notiekti nav nekāds attaisnojums. Mums ir jābūt gataviem iziet laukumā un cīnīties. Uz nākamo spēli ir jālabo kļūdas, kuras tika pieļautas šovakar."Pēcspēles metienu sērijā pirmajos trijos mēģinājumos Dinamo sastāvā rindās precīzs bija tikai Šehura. Turpinājumā rezultatīvi bija Ņiživijs un Lev sastāvā divreiz Jakubs Klepišs, bet Šehura mājinieku vārtsargu Atti Engrenu nepārspēja."Pirms izpildīju pirmo pēcspēles metienu, jau biju izdomājis, ko darīšu un arī izdevās vārtus gūt. Arī pirms otrā metiena jau zināju, kādu māņkustību veikšu un kā metīšu pa vārtiem. Domāju, bullīti izpildīju tīri labi, bet jāatzīst, ka Lev vārtsargs ļoti labi noreaģēja. Šis ir smags zaudējums, bet nu jau ir jāraugās nākamās spēles virzienā. Esam priecīgi, ka ieguvām punktu, bet varēja būt arī divi vai visi trīs. Nākamā spēle pret CSKA ir jau trešdien. Rīt labi jāpastrādā treniņā un tad jācīnās par punktiem arī mājās."

Ar 33 punktiem 18 mačos Dinamo saglabājuši 3.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. Spēle pret CSKA trešdien plkst. 19.30 Arēnā Rīga. Maskavieši pēdējās astoņās spēlēs tikuši pie sešām uzvarām un kopvērtējumā ir uzreiz aiz rīdziniekiem. Sezonas pirmajā tikšanās reizē Maskavā CSKA uzvarēja ar 2:1, pārtraucot Dinamo četru uzvaru sēriju sezonas ievadā.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi