Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Sējējs: Nedomāju, ka Rīgas Dinamo sastāva komplektācija būs sliktāka

Rīgas Dinamo hokeja kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs intervijā Dienai.- Kurš kuru atrada — Ozoliņš Dinamo vai otrādi?- Lai viņš to pats pastāsta, kad atbrauks uz Rīgu.- Kāpēc aizkavējusies līgumu parakstīšana ar spēlētājiem?- Visi līgumi redakcionāli ir jāsagatavo krievu valodā, bet jāpielāgo Latvijas likumdošanai.

KHL spēlētāju arodbiedrībai vēl ir savas prasības. Darbā jāiesaista juristi, tas viss prasa laiku.**- Krievijas hokeja eksperti uzskata, ka, kavējoties ar sastāva komplektāciju, Dinamo būs grūti konkurēt nākamajā sezonā?**- Atbildēšu trenera Vladimira Jurzinova vārdiem: porjadok bjot klass, kas tulkojumā varētu nozīmēt, ka ar saliedētu komandas spēli var apspēlēt vislielākās zvaigznes. Jā, Krievijas bagātākajos klubos ir sapulcētas zvaigznes, bet nav tā saucamie melnā darba darītāji. Ir, kas met ripas, bet nav, kas pienes lādiņus. Domāju, ka arī nākamajā sezonā visām komandām spēsim izrādīt cienīgu pretestību. Slikti ir tas, ka esam iekļuvuši ļoti spēcīgā grupā. Tikai pa reizei savā un pretinieku laukumā būs jāspēlē ar Avtomobilist, Sibirj, Lada, Amur, Novokuzņecku un vēl vairākām austrumu zonas komandām, no kurām būtu jāņem punkti.**- Pērn Dinamo vezumu sākumā vilka leģionāri. Kā varētu būt jaunajā sezonā?**- Ceram uz pašmāju spēlētāju lielāku pienesumu. Pasaules čempionāts parādīja, ka mūsu spēlētāji savā attīstībā ir spēruši soli uz priekšu.**- Sastāva komplektācija būs pagājušā gada līmenī?**- Nedomāju, ka komplektācija būs sliktāka. Varbūt citāda. Šonedēļ gaidu atbildi no diviem potenciālajiem leģionāriem. Abi uzbrucēji cer uz vienvirziena līgumiem NHL. Ja nedēļas laikā viņiem nebūs piedāvājuma, abi principā piekrituši spēlēt Dinamo.**- Sprukta aģents prasot brangu naudu?**- Domāju, ka būsim vienojušies.**- Herberta Vasiļjeva variants arī tiek izskatīts?**- Viņam vēl uz gadu ir līgums Vācijā. Tā izpirkšana izmaksātu padārgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi