Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Skrastiņš ar rezultatīvu piespēli palīdz Panthers izcīnīt uzvaru NHL spēlē

Kārlis Skrastiņš ar rezultatīvu piespēli otrdien palīdzēja Floridas "Panthers" hokejistiem izcīnīt svarīgu uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, informē organizatori.

Skrastiņš otrajā periodā asistēja Nātanam Hortonam, kurš atklāja spēles rezultātu mačā pret Otavas "Senators". Latviešu aizsargs visā spēlē laukumā bija 19 minūtes un 25 sekundes, bet "Panthers" guva uzvaru ar 5:2, uzlabojot izredzes iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

Latviešu aizsargam šis bija 15. rezultativitātes punkts sezonā, kas savākti par četriem gūtiem vārtiem un 11 piespēlēm. Aizsargam pēc nopelnīto punktu skaita šī ir otra labākā sezona NHL karjerā, jo vairāk punktu (17) viņam bija tikai 2001./2002. gada sezonā, kad viņš pārstāvēja Našvilas "Predators".

Piecas spēles pirms NHL regulārā čempionāta beigām Floridai ir 87 punkti, kas to ierindo 9. vietā Austrumu konferencē. Viens punkts vairāk ir Monreālas "Canadiens", kas otrdien ar 4:1 savā laukumā uzvarēja Čikāgas "Blackhawks". Par diviem punktiem floridieši atpaliek no Ņujorkas "Rangers". Stenlija kausa izcīņā iekļūs astoņas labākās konferences komandas.

Otrdien kārtējo zaudējumu piedzīvoja Tampabejas "Lightning", kas viesos ar 1:3 atzina Austrumu konferences līdervienības Bostonas "Bruins" pārākumu. Mārtiņš Karsums zaudētāju rindās pret savu bijušo komandu spēlēja desmit minūtes un 55 sekundes, reizi uzmeta uz vārtiem un cīņu beidza ar negatīvu lietderības rādītāju -1.

Neveiksmi piedzīvoja arī Losandželosas "Kings" vienība, kas savā laukumā ar 2:3 zaudēja Dalasas "Stars". Raitis Ivanāns zaudētāju rindās spēlēja septiņas minūtes un divas sekundes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un otrajā periodā par rupju spēli nopelnīja divu minūšu sodu, ko pretinieki vairākumā spēja pārvērst vārtu guvumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi