Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Skudra: Torpedo treneru kolektīvs labi zina Daugaviņu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Ņižņijnovgorodas Torpedo treneru kolektīvs labi zina latviešu uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, sarunā ar Championat.com sacīja vienības galvenais treneris Latvijas speciālists Pēteris Skudra.

Kā zināms, Daugaviņš savu karjeru turpinās tieši Torpedo vienībā. Iepriekšējā nedēļā Maskavas Dinamo komanda ievietoja uzbrucēju KHL atteikumu draftā, no kā viņu izvēlējās viena no līgas pastarītēm Habarovskas Amur. Tur latvietis gan neaizvadīja nevienu spēli, bet nu pievienojies Torpedo. Par to Ņižņijnovgorodas klubs uz Amur aizmainījis aizsargus Ņikitu Cerenoku un Jevgēņiju Belohvostikovu.

"Daugaviņš iepriekšējā sezonā daudz ko pierādīja. Pazīstam šo hokejistu un to, kā viņš prot gūt vārtus. Tāpat zinām viņa raksturu un sportisko nekaunību," izteicās Skudra. "Mums noderēs arī Daugaviņa pieredze Ziemeļamerikā, turklāt viņš var spēlēt gan centra, gan malējā uzbrucēja pozīcijās. Domāsim, kā labāk viņu izmantot."

"Šobrīd rit regulārais čempionāts, bet cenšamies savu sastāvu pastiprināt. Kad parādījās iespēja iegūt Daugaviņu, mēs to rūpīgi apdomājām un pētījām viņa spēli. Mūsu treneru kolektīvs šo uzbrucēju zina labi," pauda Skudra.

Kā zināms, Skudras palīgs Torpedo komandā ir latviešu speciālists Ģirts Ankipāns.

Pašlaik 27 gadus vecais Daugaviņš šosezon piedalījies astoņās KHL spēlēs, kuru laikā izcēlies ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -5.

Zīmīgi, ka iepriekšējā sezonā Daugaviņš bija Maskavas Dinamo rezultatīvākais hokejists, jo regulārajā čempionātā 56 maču laikā guva 22 vārtus un veica 15 rezultatīvas piespēles, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +16. Savukārt 11 Gagarina kausa izcīņas mačos viņa rēķinā vieni vārti, trīs rezultatīvas piespēles un neitrāls lietderības koeficients.

Torpedo ar 14 spēlēs izcīnītiem 26 punktiem ieņem KHL Rietumu konferences ceturto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi