Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Smirnovam uzvaru nesošie vārti NLA čempionāta spēlē

Latvijas uzbrucējs Deniss Smirnovs sestdien guva vārtus Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) spēlē, palīdzēdams Ženēvas Servette komandai svinēt uzvaru.

Ženēvas hokejisti viesos ar 3:0 (0:0, 3:0, 0:0) pārspēja Fribourg-Gotteron vienību.

Smirnovs vārtus guva otrā perioda trešajā minūtē, kad vairākumā raidīja ripu caur Reto Berras kājsargiem. Tā kā mājinieki šajā mačā neizcēlās, Smirnova precīzais metiens bija uzvaru nesošais.

Smirnovs šajā duelī uz ledus pavadīja 12 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu raidījumu, uzvarēja piecos no astoņiem iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Aizsargs Sandis Smons nospēlētajās piecās minūtēs un 58 sekundēs statistikas ailēs neatzīmējās.

Smirnovs šajā sezonā 42 spēlēs guvis septiņus vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles, kas komandas ražīgāko spēlētāju sarakstā dod sesto vietu. Smons 19 dueļos iekrājis 1+2.

Turpretī zaudējumu sestdien cieta vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Toma Andersona pārstāvētā Langnau Tigers, kas viesos ar 2:3 (0:1, 1:2, 1:0) piekāpās Bern vienībai.

Punnenovs atvairīja 24 no 27 pretinieku mestajām ripām, bet Andersons četru minūšu un 57 sekunžu laikā pamanījās tikt pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Punnenovs šosezon laukumā devies 34 cīņās, kurās vidēji ielaidis 2,34 ripas un atvairījis 92,12% metienu, kas NLA abos statiskas rādītājos dod ceturto vietu. Andersons 34 spēlēs atzīmējies ar diviem precīziem metieniem.

Sestdien uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Lausanne nespēlēja.

Servette ar 73 punktiem 43 spēlēs ieņem trešo vietu, Laussane ar 65 punktiem 45 dueļos ir piektā, bet Tigers ar 57 punktiem 42 cīņās ierindojas astotajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi