Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Spruktam divi, Karsumam vieni vārti AHL čempionāta spēlēs

Latvijas hokejisti Jānis Sprukts un Mārtiņš Karsums svētdien ar vārtu guvumiem izcēlušies Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionātā, informē līga. Sprukts guva divus, bet Karsums vienus vārtus.Pēc sestdien aizvadītās spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas "Panthers" rindās Sprukts atgriezās AHL klubā Ročesteras "Americans", palīdzot ar diviem vārtiem uzvarēt Olbanī "River Rats" vienību - 4:0.

Uzbrucējam arī pozitīva lietderība +1, trīs metieni pa vārtiem un spēles otrās zvaigznes tituls.Karsums guva vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, palīdzot Providensas "Bruins" ar 5:1 uzvarēt Springfīldas "Falcons". Karsumam pieci metieni pa vārtiem, pozitīva lietderība +1 un divas soda minūtes.Punktu par rezultatīvu piespēli svētdien nopelnīja Filadelfijas "Phantoms" aizsargs Oskars Bārtulis, palīdzot ar 4:1 uzveikt Vilksberijas/Skrantonas "Penguins".No Ziemeļamerikas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā AHL spēlējošajiem Latvijas hokejistiem šosezon rezultatīvākais ir Karsums, kurš 24 spēlēs nopelnījis 26 punktus (11 vārti+15 piespēles). Sprukts 18 spēlēs guvis sešus vārtus un atdevis tikpat rezultatīvu piespēļu. Abi uzbrucēji pēc statistikas rādītājiem ir otrajās vietās savos klubos.Binghemptonas "Senators" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš 20 spēlēs ir guvis vienus vārtus un atdevis vienu piespēli, aizsargs Artūrs Kulda no Čikāgas "Wolves" izcēlies ar četrām rezultatīvām piespēlēm, bet Oskars Bārtulis ar trijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi