Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Stenlija kausa ieguvēji Kings izcīna piekto uzvaru pēc kārtas

Jau piekto panākumu NHL regulārajā turnīrā pēc kārtas un septīto pēdējos 10 mačos trešdien izcīnīja Losandželosas Kings komanda, kas savā laukumā ar 2:1 uzveica Detroitas Red Wings.

Pašreizējie Stenlija kausa ieguvēji Kings gan pirmā perioda vidū nonāca iedzinējos, un vienīgi pēdējās 10 minūtēs Džefs Kārters un Anže Kopitars nodrošināja komandai uzvaru. Tikmēr Džonatans Bernjē tika galā ar 32 detroitiešu metieniem. 

Čempionu sastāvu saglabājušie Kings šo sezonu iesāka diezgan vāji, tomēr nu uzlabojuši sniegumu un atrodas 5.vietā Rietumu konferencē. Šajā komandā spēlē arī Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Teda Nolana dēls Džordans.

Pie kārtējās uzvaras tikmēr tika Anaheimas Ducks komanda - 5:1 savā laukumā pret Nešvilas Predators. Trīs vārtus guva Kails Palmeri, bet piespēles visos vārtu guvumos Raienam Geclafam un Koreijam Perijam. Ar 29 punktiem 18 mačos Ducks ir otra sekmīgākā komanda Rietumos un visā līgā.

Panākums arī Austrumu konferences līdervienībai Monreālas Canadiens, kas viesos ar 5:2 uzveica Toronto Maple Leafs. Tikmēr kārtējā neveiksme Vašingtonas Capitals komandai ar krievu zvaigzni Aleksandru Ovečkinu priekšgalā. Jau pirmo četru minūšu laikā Capitals nonāca iedzinējos pret Filadelfijas Flyers ar 0:2, bet visā mačā piekāpās ar 1:4. Ar 15 punktiem 19 mačos Vašingtona šobrīd ir otra vājākā komanda Austrumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi