Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šuplers atzīst spēlētāju sagurumu pēc grūta astoņu spēļu cikla

Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc trešdienas zaudējuma paraugspēlē Nacionālās Hokeja līgas (NHL) komandai Fīniksas ''Coyotes'' (1:3) atzina, ka spēlētājiem pietrūcis svaiguma, taču atzina, ka pretinieks bijis augstāka līmeņa.

"Negribu teikt, ka ekonomējām, taču varēja redzēt, ka puiši ir saguruši, jo mums bija ļoti grūts astoņu spēļu cikls. Puiši centās, taču salīdzinājumā ar pretiniekiem pietrūka tehniskās meistarības."

No 19. septembra līdz 3. oktobrim ''Dinamo'' aizvadīja astoņas spēles ik pēc dienas.

Šuplers arī netieši uzsvēra, ka svarīgāks tomēr ir rezultāts Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) čempionātā, kurā jau sestdien jāspēlē pret Ņižņijnovgorodas ''Torpedo''. Viņam spēlē pret ''Coyotes'' patikusi ''sarkanās'' jeb trešās maiņas - Lauris Dārziņš, Vitālijs Karamnovs, Miķelis Rēdlihs sniegums, kuri labi kustējušies. Arī ''dzeltenie'' (ceturtā maiņa) spēlējuši apmierinoši. Savukārt abām pirmajām uzbrucēju maiņām spēle tik labi nav sanākusi, jo viņiem bijusi liela slodze pēdējos KHL spēlēs.

Rodrigo Laviņš un Tomāšs Surovijs nespēlēja traumu, savukārt Jurajs Mikušs tehnisku problēmu dēļ, sacīja treneris.

Šuplers uzsvēra, ka šī atjaunotajam ''Dinamo'' šī bija vēsturiska spēle un nākotnē tādu vajadzētu vairāk. "Tādas spēles ir vajadzīgas, lai hokejs celtu savu līmeni, jo tikai uz savas ādas izjūtot meistarīgāku pretinieku sniegumu var izdarīt secinājumus pie kā pašiem jāstrādā."

''Coyotes'' galvenais treneris Deivs Tipets priecājās par uzvaru. ''Šī bija laba pieredze mūsu spēlētājiem. Pēdējā pārbaude pirms sestdienas spēles NHL regulārā čempionāta startā. Prieks, ka uzvarējām. Bija laba spēle.''

No Tipeta sacītā varēja noprat, ka spēle viņam šķitusi laba tāpēc, ka bija iespēja dot visiem spēlētājiem ledus laiku, lai tie varētu spēlēt.

''Coyotes'' aizsargs Eds Džovanovskis bārstīja komplimentus, ka Latvijas hokeja līdzjutēji būitu pasaules čempioni līdzjutējiem, ja tiktu rīkots šāds pasaules čempionāts. ''Arēnā Rīga'' valdošo atmosfēru uzteica arī komandas kapteinis Šeins Douns intervijā Latvijas TV7 pirmajā pārtraukumā un arī Teilors Piats komandas mājas lapā internetā pēc pirmā perioda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi