Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šuplers: Līdz izslēgšanas mačiem daudz kas jāuzlabo

Pēc trešdien mazpārliecinoši izcīnītās uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta cīņā pret Habarovskas "Amur", Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēcspēles preses konferencē atzina, ka komandas sniegums līdz izslēgšanas mačiem ir jāuzlabo.

"Līdz izslēgšanas mačiem daudz kas jāuzlabo, taču paldies komandai par šo uzvaru. Mums jāsaņems uz rītdienas spēli," sacīja slovāks.

Rīgas "Dinamo" uzvarot ar 2:1, garantēja sev vismaz 11. vietu regulārajā čempionātā, lai gan pirms ceturtdienas mača tā turnīra tabulā atrodas vienu vietu augstāk. Desmitā pozīcija tiks nosargāta, ja ceturtdienas spēlē, atkal pret "Amur", tiks izcīnīts kaut viens punkts.

Šuplers uzsvēra, ka Habarovskas komanda, ātri nonākot zaudētājos ar 0:2, nenolaida rokas, cīnījās līdz galam, tāpēc intriga un sportiska cīņa laukumā saglabājusies līdz mača beigām.

Trešajā periodā uz ģērbtuvēm devās "Dinamo" uzbrucējs pirmo vārtu autors Armands Bērziņš, kurš sasitis plecu. "Viņš[Bērziņš] atjaunoja vecu traumu, taču ceru, ka nekas traks nebūs," bilda Šuplers. Ja ne rītdienas spēlē, tad izslēgšanas mačos Bērziņam jābūt ierindā.

Trešdien nespēlēja arī pirms tam iepriekšējos mačos traumas guvušie Aleksandrs Ņiživijs un Georgijs Pujacs, kuru savainojumi visticamāk arī nav tik nopietni, lai nevarētu spēlēt izslēgšanas mačos, kas sāksies marta sākumā.

Pēc ilgāka pārtraukuma trešdien Rīgas "Dinamo" rindās laukumā devās gados jaunie uzbrucēji Sergejs Pečura un Ronalds Cinks.

Habarovskas "Amur" galvenais treneris Anatolijs Jemeļins pēc cīņas uzskatīja, ka tiesnesis komandai nozaga vienu vārtu guvumu, kad otrās trešdaļas izskaņā netika ieskaitīts viesu precīzs metiens, jo viņu spēlētājs atradās rīdzinieku vārtu laukumā.

"Mēs ātri zaudējām divus vārtus, pēc tam visa spēle bija jāatsitās. Panācām izlīdzinājumu, bet tiesnesis neieskaitīja vārtu guvumu. Tas lai paliek uz viņa[tiesneša] sirdsapziņas," sacīja Habarovskas kluba treneris.

Ceturtdien Rīgas "Dinamo" un Habarovskas "Amur" tiksies atkārtoti un spēle "Arēnā Rīga" tāpat kā trešdien sāksies plkst. 19.30.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi