Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šuplers: Nezinu nevienu sportistu, kurš negrib uzvarēt

Rīgas Dinamo hokeja kluba galvenais treneris intervijā komandas mājaslapā dinamoriga.eu izteicies, ka pa diviem gadiem, kopš viņš vairs netrenē hokeja klubu "Rīga 2000", Latvijas hokejā ir daudz izmaiņu. Tomēr pa šiem diviem gadiem Šuplers ir uzturējis saikni ar Latviju un interesējies par hokeja saimniecībā notiekošo.

"Pa šiem diviem gadiem daudz kas ir mainījies, taču visu šo laiku esmu regulāri uzturējis kontaktus ar Rīga2000 vadību, treneriem un spēlētājiem, un zinu kas notiek Latvijas hokejā. Aktīvi sekoju līdzi, biju arī Rīgā pagājušajā sezonā, kad notika Kontinentālā kausa izcīņa un klātienē bija iespēja redzēt Rīga2000 spēles.Laiks iet ļoti ātri, un pozitīvi ir tas, ka Latvijā ir izveidots Rīgas Dinamo klubs. No tā labumu gūs Latvijas hokejs kopumā. Visas sezonas laikā Rīgā notiks augsta līmeņa hokeja spēles, un daudziem Latvijas hokejistiem būs iespēja spēlēt daudz augstākā līmenī kā līdz šim."

Tāpat Šuplers cer, ka līderu lomu uzņemsies ne tikai leģionāri, bet arī pieredzējušie Latvijas izlases hokejisti. "Es ļoti ceru, ka arī pārējie spēlētāji uzņemsies līderu lomu komandā. Dažiem no vietējiem hokejistiem ir lielāka pieredze, dažiem varbūt ne tik liela. Galvenais, lai visi spēlētāji cīnās katrā spēlē un cenšas sevi labi parādīt. Gribam dot iespēju arī jaunajiem hokejistiem sevi parādīt. Viņiem ir jākrāj pieredze un pakāpeniski jāuzlabo sava meistarība, lai pierādītu, ka viņi var spēlēt šajā līgā. Ja viņi varēs to pierādīt, tad gatavosim viņus čempionāta spēlēm. Taču, lai to sasniegtu, hokejistiem ir ne tikai jāstrādā katru dienu trenniņos, bet arī papildus daudz jāstrādā individuāli. Uzskatu, ka leģionāri daudz palīdzēs, jo viņiem ir augsta līmeņa spēļu pieredze. Viņi varēs jaunajiem spēlētājiem parādīt piemēru, ieteikt kā labāk rīkoties vienā vai otrā spēļes epizodē."

Galvenais treneris apliecina, ka komandai vēl daudz jāstrādā, lai apzinātu savas izredzes. "Es nezinu nevienu cilvēku sportā, kurš negrib uzvarēt. Nezinu nevienu treneri, kurš negrib būt čempions. Taču mums ir reāli jāskatās uz mūsu komandas iespējām. Mums vēl ir daudz jāstrādā, lai komanda labi sagatavotos čempionātam, ņemot vērā, ka šobrīd pārējās komandas aktīvi pastiprina savu komandu sastāvus ar daudz labiem spēlētājiem.Izslēgšanas spēles ir augsts mērķis, bet vispirms, lai to sasniegtu, mums ir nepieciešams veiksmīgi adoptēties šajā līgā, labi un pārliecinoši aizvadīt spēles un uzkrāt pieredzi."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi