Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šuplers: Pamatlaika beigās kļūdas pieļāva treneri

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc piektdien izcīnītās dramatiskās uzvaras viesos pēcspēles metienos ar 4:3 pār Omskas apgabala "Avangard" atzina, ka spēles pamatlaika beigās kļūdas pieļāvuši treneri, kas ļāva mājiniekiem izlīdzināt rezultātu.

Treneris preses konferencē sacīja, ka spēle bijusi interesanta un dramatiska, un visi viņa vadītās komandas hokejisti centušies.

"Gandrīz spējām izpildīt spēles plānu, taču pašās beigās ielaidām divas ripas. Pagarinājumā neļāvām pretiniekiem realizēt savus momentus. Esam laimīgi, ka uzvarējām pēc "bullīšiem". Komanda lieliski spēlēja aizsardzībā, gudri uzbrukumā. Varbūt jums liksies, ka esmu pārāk pieticīgs, taču treneri paši pieļāva kļūdas beigās," Šuplera teikto citē "Avangard" oficiālā mājas lapa internetā.

Spēle bijusi interesanta gan spēlētājiem, gan līdzjutējiem, kuri labi atbalstījuši savu komandu.

Šuplers arī stāstīja, ka "Dinamo" ir vairāki labi '"bullīšu" izpildītāji, bet Ņiživijs šajā hokeja elementā ir labākais, lai gan savu iespēju realizēja trešajā meģinājumā. Katrā komandā jābūt trīs vai četriem labiem pēcspēles metienu izpildītājiem, domā Šuplers. ""Bullīši" tā ir lotereja un meistarība, bet Ņiživijs ir meistars," piebilda slovāks.

Savukārt "Avangard" galvenais treneris Raimo Sumanens slavēja "Dinamo", kas spēlē organizēti, labi kustas ar ripu, pašaizliedzīgi cīnās. "Pret tādu komandu grūti spēlēt. Spēli sākām labi, taču otrajā periodā mums bija lielas problēmas, tāpēc esmu apmierināts, ka izdevās savākties," paziņoja treneris no Somijas.

Jau ziņots, ka "Avangard" vēl pamatlaika pēdējā minūtē zaudējot ar 1:3, tomēr spēja 29 sekunžu laikā gūt divus vārtus un tādējādi nopelnīt punktu. "Dinamo" tika pie diviem punktiem, kas komandu Rietumu konferencē ar 16 punktiem 11 spēlēs ierindo piektajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi