Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šuplers: pirksta lūzuma dēļ Reķim sezona beigusies

Rokas pirksta lūzuma dēļ sezona beigusies vienam no vadošajiem Rīgas ''Dinamo'' aizsargiem Arvīdam Reķim, preses konferencē pēc ar 3:1 uzvarētās spēles pret Magņitogorskas ''Metallurg'' sacīja rīdzinieku galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

''Reķis guva traumu pēc sitiena. Tas ir rokas pirksta lūzums. Tagad viņš gaida operāciju. Tā ir trauma, kas liegs viņam spēlēt līdz sezonas beigām,'' sacīja Šuplers. Savainojumu Reķis guva jau spēles sākumā, paspējot laukumā pavadīt tikai trīs maiņas.

Aizsarga trauma nedaudz mazināja Šuplera prieku par ar 3:1 izcīnīto uzvaru, kas, kopā ar citu komandu spēļu rezultātiem ne tikai iecēla komandu izslēgšanas turnīrā vienu maču pirms regulārās sezonas beigām, bet gūtais punktu daudzums garantēja vismaz septīto vietu rietumu konferencē. Ir arī teorētiska iespēja iegūt sesto vietu. tomēr Šuplers atteicās no prognozēm.

''Uz mums nav spiediena. Esam desmit dienas trenējušies. Esam gatavi spēlēt ar jebkuru pretinieku. Jācer, ka izšķirošajās spēlēs puiši atlaidīs bremzes,'' sacīja Šuplers.

''Spēle bija laba. Abas komandas radīja vārtu gūšanas momentus. Esmu ļoti priecīgs, ka šodien ne tikai labi spēlējām, bet arī cīnījāmies un spējām uzvarēt labu komandu,'' teica treneris. ''Iekļūšana izslēgšanas turnīrā mums ir ļoti svarīga. Iepriecinājām arī savus līdzjutējus un draugus.''

Otro spēli pēc kārtas aizvadīja pēc ilgākas pauzes un traumas Mikaēls Telkvists. ''Viņš parādīja savu līmeni,'' atzina Šuplers, taču piebilda, ka nav vēl izlēmis, kurš sargās vārtus svētdien pret Čeļabinskas ''Traktor''.

''Domāju, ka bija laba līmeņa hokejs. Mums bija daudz momentu gūt vārtus, taču, diemžēl, tos neizmantojām,'' sacīja ''Metallurg'' galvenais treneris Kari Heikila.'' Rīgas komanda šādos momentos guva vārtus. Esmu apmierināts ar emocijām. Tādām būtu jābūt arī izslēgšanas spēlēs.''

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi