Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šuplers: pret spēcīgu pretinieku izcīnīts punkts ir jāciena

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc trešdien pagarinājumā piedzīvotā zaudējuma 2:3 pret Ufas "Salavat Julajev" bija pateicīgs komandas spēlētājiem par cīnīšanos līdz pēdējam, sakot, ka pret tik spēcīgu komandu iegūts punkts ir jāciena.

Pēc pārtraukuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā spēle sanākusi interesanta, sprieda treneris. Viņa vadītā komanda nospēlējusi labi gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, kur izveidots daudz momentu, kurus tomēr neizdevās realizēt tik labi kā cerēts. "Neiemetām, taču gribu pateikties puišiem, ka centās un cīnījās līdz galam, taču tāds reiz ir sports," slovāku speciālists norādīja, ka komandai pietrūcis veiksmes.

Rīgas klubs pirmo reizi trīs sezonu laikā pret "Salavat Julajev" spēja nopelnīt punktu. Arī iepriekšējās piecās spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi, taču pamatlaikā.

Viesu komandas galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs uzsvēra, ka spēles sākumā komanda nav varējusi ieiet vajadzīgajā ritmā, kam par iemeslu bijis pārtraukums čempionātā. Tomēr pārejot uz spēli ar trīs virknējumiem "Salavat Julajev" sniegums uzlabojies.

Bikovam, kurš ir arī Krievijas izlases galvenais treneris, pēc spēles bija divi jautājumi par tiesāšanu, jo viņš uzskata, ka pēc "Salavat Julajev" otro vārtu guvuma mājiniekiem vēl būtu jāpaliek mazākumā, jo viens no diviem mājinieku noraidītajiem spēlētājiem vēl nebija atgriezies laukumā. Tāpat viņš neizprata situāciju, kad mača pamatlaika pēdējās divās minūtēs tika izgrūsti "Dinamo" vārti, lai gan tobrīd neviens no "Salavat Julajev" hokejistiem tuvumā nebija.

Treneris arī atbalstīja sava kluba uzbrucēja Aleksandra Svitova rīcību mača beigās, kad viņš iesaistījās dūru cīņās ar Sandi Ozoliņu, kurš centās aizstāvēt "Dinamo" vārtsargu Mikaēlu Telkvistu. Bikovs uzskata, ka Svitovs tika uzgrūsts vārtsargam, un lai gan hokejists nav gribējis kauties, kad viņam uzklupis Ozoliņš nekas cits neesot atlicis kā to darīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi