Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šuplers sagrāvi pret Ladu skaidro ar hokejistu lielo nogurumu

Rīgas "Dinamo" hokeja komandas galvenais treneris Jūliuss Šuplers pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē Espo piedzīvotā smagā zaudējuma iemeslus saskata rīdzinieku nogurumā."Mēs spēlējām uz noguruma fona, jo pēc iepriekšējās spēles [svētdien ar Kazaņas "AK Bars"] hokejisti nespēja pilnībā atjaunoties.

Pēdējo spēļu grafiks mums bijis ļoti smags, tāpēc pretenziju pret hokejistiem par šodienas zaudējumu man nav," pēc zaudējuma Toljati "Lada" vienībai ar 0:6 Šuplera teikto cite KHL.Slovāku treneris, kurš zaudējuma dienā atzīmēja savu 58. dzimšanas dienu, piekrita "Lada" galvenajam trenerim Pjotram Vorobjovam, ka pretinieki bijuši fiziski svaigāki. Tas arī izšķīris mača rezultātu, kurš gan īsti neataino patiesos notikumus laukumā.Bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Vorobjovs, kurš izlasi vadīja 2006. gada pasaules čempionātā Rīgā, norādīja, ka "Dinamo" sēlētājiem pietrūcis ātruma.Jau ziņots, ka Rigas "Dinamo" prezidents Viesturs Koziols sarunā Latvijas Televīzijā pauda vilšanos par Rīgas "Dinamo" blāvo spēli Somijā, norādot, ka hokejistiem attieksmē pietrūkst profesionalitātes. "Tas, kā šodien ["Dinamo"] spēlē, ir nepieļaujami, Visas problēmas ir vienā ķermeņa daļā - galvā," teica Koziols. Ja arī turpmāk sekos šāda spēle, kluba vadība būs nežēlīga, un izmaiņas sastāvā sekos, piebilda Rīgas "Dinamo" prezidents.Rīgas komandas rēķinā ir 10 uzvaras un 12 zaudējumi. Nākamā spēle "Dinamo" būs trešdien Piņķos "Inbox.lv" hallē pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Raksti

= Rīgas Dinamo piedzīvo smagu sagrāvi pret Lada

= Koziols: Visas problēmas ir vienā ķermeņa daļā - galvā


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi