Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šuplers spēlētājiem pateicas par interesanto spēli un cīnīšanos līdz mača beigām

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers, lai arī mača beigās komanda piedzīvoja zaudējumu pret Omskas apgabala "Avangard" ar 2:3, pēc spēles vēlējās pateikt paldies hokejistiem par interesanto cīņu un cīnīšanos līdz beigām.

Pirmajās divās trešdaļās mājiniekiem izdevies izveidot daudz vārtu gūšanas momentus, spēles beigās "Dinamo" darbojušies pasīvāk, bet pretinieki tieši otrādi, vairāk apdraudējuši vārtus. "Beigās mums bija grūti, kad viņi iemeta trešo golu, centāmies spēlēt bez vārtsarga, taču šoreiz nesanāca. Tomēr pateicos puišiem, viņi cīnījās, sitās līdz beigām. Jā zaudējām punktus, taču spēle bija ļoti interesanta," preses konferencē sacīja treneris.

Šuplers skaidroja, ka pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem vārtsargs Edgars Lūsiņš pie iemetiena pretinieku zonā nav mainīts tāpēc, ka vēl bijusi minūte, un ja zaudētu iemetienā, tad cerības izglābt spēli saruktu uzreiz. "Domājām pagaidīt, to iemetienu zaudējām', taču pēc tam momentus vairs neizveidojām," par pēdējām sekundēm stāstīja Šuplers.

Viņš atzina, ka nav veicies arī ar vairākuma realizāciju, lai gan visi centušies, tika izspēlēti treniņos iestrādātie varianti, taču "Avangard" labi darbojušies skaitliskajā mazākumā. "Nespējām izspēlēt līdz labam metienam, un pret tādu komandu vienmēr grūti. Ne viss vienmēr sanāk, katru dienu strādājam pie šī jautājuma[vairākuma]. Ceru, ka pēc tam, kad atgriezīsies tie, kas vairākumā spēlē vairāk[Ozoliņš, Dārziņš, Cibuļskis], būs labāk," piebilda Šuplers.

Viņš atzina, ka Jānis Sprukts ir viens no komandas atslēgas spēlētājiem, jo ar viņu pirms tam labi spēlējuši Dārziņš un Miķelis Rēdlihs, bet tagad labi darbojas Karsums un Ankipāns. "Viņu uzdevums bija spēlēt pret Jāgra maiņu. Beigās ielaida, taču tas varbūt bija uz noguruma. Ne tikai Jānis labi spēlēja, visi lieliski spēlēja, tāpēc, lai arī komanda zaudēja, jāpasaka puišiem paldies," atkārtojās treneris.

Tā kā šī bija pēdējā spēle 2010. gadā Šuplers izvērtēja komandas sniegumu līdzšinējā sezonā, sakot, ka sākums bijis ļoti veiksmīgs, bet pēdējos mačos pietrūcis traumēto spēlētāju. "Sākums bija ļoti veiksmīga, komanda šogad nospēlēja droši, nebija kritumu un vienmēr cīnījāmies līdz galam. Nebija tādu spēļu, kurās būtu izgāzušies, zaudējām ar vienu divām ripām, bet ja sanāca vairāk, vienalga bija cīņa," vērtēja slovāku speciālists.

Sastāva bija liela konkurence aizsardzībā, bet vadošie vārtsargi, kamēr nebija guvuši traumas, darbojušies droši. Arī uzbrucējiem bijusi laba metienu efektivitāte. Šuplers uzskata, ka ja pēdējos mačos nevajadzētu iztikt bez savainotajiem hokejistiem, tad komandas situācija turnīra tabulā būtu labāka. "Traumas iespaidoja komandas veiksmi, taču ar lielu pacietību mums tā jāatgūst. Janvārī mūs gaida smags kalendārs," sprieda Šuplers.

"Avangard" galvenais treneris Raimo Sumanens atzina, ka spēle bija nervoza abām komandām. Viesi zinājuši par "Dinamo" sastāva problēmām un komandai svarīgu spēlētāju traumām, tāpēc to centušies izmantot. Omskas hokejisti labi kontrolējuši ripu, bet Sumanens bija īpaši pateicīgs savam vārtsargam Karri Ramo par labu spēli, jo tikai ar tādas palīdzību var gūt uzvaras. Somu treneris bija gandarīts, ka gadu viņa trenētajai komandai izdevies noslēgt ar uzvaru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi