Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šuplers: uzbrukumā pietrūka stingras rīcības un ideju

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc zaudējuma ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē viesos pret Omskas "Avangard" ar 0:3 savus padotos nekritizēja, taču atzina, ka uzbrukumā pietrūcis stingrākas rīcības un svaigu ideju."No mūsu puses bija laba spēle, taču visu izšķīra "Avangard" pārsvars spēles pirmajā pusē.

Pirmos divus vārtus zaudējām pēc taktiskām kļūdām, vispirms nepiesedzot Jāgru, bet pēc tam savā zonā nenosedzot pretspēlētājus," skaidroja Šuplers, kura vadītā "Dinamo" trešo reizi sezonā spēli beidza bez gūtiem vārtiem.Treneris uzsvēra, ka kopumā aizsardzībā komanda tomēr darbojusies veiksmīgi, cīnījusies līdz galam, taču pietrūcis veiksmīgu darbību pie pretinieku vārtiem. "Izveidojām daudz momentu, taču pretinieku vārtsargs [Džons Grems] labi nospēlēja. Man nav pretenziju pret puišiem. Uzbrukumā kombināciju un gribēšanas netrūka, taču nebija stingrākas rīcības un ideju," pēcspēles konferencē sacīja Šuplers, uzsverot, ka "Avangard" ļoti labi spēlē aizsardzībā, kas vēl vairāk apgrūtinot iespēju izcelties.Viņu pirms šīs cīņas vairāk uztraucis tas, vai pēc trešdien gūtās uzvaras ar 3:2 hokejisti spēs parādīt cienīgu sniegumu. "Uztraucos, vai viņi spēs atkārtot tāda paša līmeņa spēli, taču hokejisti parādīja, ka var ar jebkuru pretinieku spēlēt līdzvērtīgi," viņš piebilda.Lēmumu ceturtdienas spēlē vārtos likt zviedru vārtsargu Danielu Sperli, kurš nomainīja dienu iepriekš veiksmīgi spēlējošo Sergeju Naumovu, Šuplers skaidroja ar vēlmi dot iespēju Sperlem sevi parādīt tik saspringtā cīņā ar spēcīgu pretinieku. "Sperle ir uzaicināts uz diviem mēnešiem, pēc kā būs jāizlemj, vai viņš paliek komandā. Vēl ir laiks, taču gribējām, lai viņš sevi parāda šādos grūtos mačos. Sperle šodien komandu neiegāza, pašiem ir jāiemet, jo bez gūtiem vārtiem nevar uzvarēt," vārtsargu neveiksmē slovāks nevainoja.Omskas "Avangard" galvenais treneris Veins Flemings atzina, ka viņa komandai šī bijusi ļoti svarīga spēle, jo vajadzējis revanšēties par iepriekšējo neveiksmi. "Visas maiņas spēlēja labi, un arī vārtsargs darbojās nevainojami. Ļoti svarīgi bija pirmie vārti, jo atdeva mums pārliecību, deva jaunus spēkus. Abas komandas cīnījās, centās, un šīs divas spēles gan Rīgas, gan Omskas komandām ļaus labāk spēlēt nākotnē," viņš teica.Jau ziņots, ka turnīra tabulā ''Dinamo'' 20 spēlēs ir desmit uzvaru un tikpat zaudējumu, bet konkurenti Harlamova divīzijā Omskas "Avangard" 20 mačos ir izcīnījuši 12 uzvaru un ar 36 punktiem ir divīzijas līderi. "Dinamo" līgā ieņem 11. vietu, bet "Avangard" ir ceturtie.Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 26.oktobrī Helsinku piepilsētā Espo, kur tiksies ar Kazaņas "AK Bars" vienību. Somijā Latvijas kluba vadība nolēma spēlēt tāpēc, ka "Arēna Rīga" šajā dienā ir aizņemta ar citu pasākumu, bet Piņķu "Inbox.lv" hallē ar tik spēcīgu pretinieku rīdzinieki tikties nevēlējās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi