Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šuplers zaudējuma iemeslus Astanā saskata divās kļūdās aizsardzībā

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pirmdien pēc zaudējuma Astanā ar 0:3 vietējai "Baris" komandai preses konferencē sacīja, ka neveiksmē vainojamas divas kļūdas aizsardzībā, informē Kazahstānas komanda.Šuplers atzina, ka "Baris" uzvarējis pelnīti, tomēr cīņu viņš vērtēja kā līdzvērtīgu.

"Mēs izdarījām divas kļūdas, kuras izrādījās izšķirošas un ietekmēja spēles rezultātu. Savukārt trešie vārti... mums vienkārši nepaveicās," sacīja treneris.Slovāks žurnālistiem norādīja, ka trešajā periodā viņa vadītā komanda centusies gūt kaut vienus vārtus. "Izveidojām momentus, mums bija izgājiens vienatnē pret vārtsargu, netrūka metienu. Šodien vadošie spēlētāji neizveidoja pietiekami daudz vārtu gūšanas momentu, bet spēles izšķirošajā brīdī paši ielādām vārtus," spēli komentēja Šuplers.Treneris arī atteicās komentēt tiesnešu darbību, paliekot uzticīgs jau vairākkārt deklarētajam uzskatam, ka nav no tiem treneriem, kam patīk izteikt pretenzijas soģiem."Dinamo" nopietni esot gatavojusies spēlei ar "Baris", kā allaž izanalizējot pretinieku spēles manieri videoierakstos."Mums ir ļoti laba programma, ar kuras palīdzību izpētam pretinieku spēles sistēmu uzbrukumā, aizsardzībā, skaitliskajā vairākumā un mazākumā. Kompjūterā it kā viss ir redzams. Mēs zinājām, kur ir pretinieka spēks, taču viena lieta ir zināt, pavisam cita - izpildītāji. Paši pieļāvām kļūdas, zaudējām ripu savā aizsardzības zonā," stāstīja Šuplers, uzsverot, ka viņam gribētos, lai "Dinamo" uzbrucēji efektīvāk darbotos pie pretinieku vārtiem.Šuplers, kurš Kazahstānā viesojās pirmo reizi dzīvē, uzteica arī milzīgo progresu, kas noticis šajā valstī, un jo īpaši slavēja Kazahstānas galvaspilsētu Astanu, kas esot ļoti skaista pilsēta, un atstājusi pamatīgu iespaidu.Savukārt uzvarētāju komandas galvenais treneris Aleksandrs Visockis pēc spēles sacīja, ka "Baris" komandai šī bijusi ļoti principiāla spēle. "Mēs esam līgas jaunpienācēji, bet rīdzinieki spēlē pēc ilga pārtraukuma. Otrkārt, pirms sezonas pārbaudes turnīrā Rīgā abas komandas jau tikās, un toreiz mēs smagi zaudējām," papildu iemeslus izcīnīt uzvaru minēja Visockis.Tāpat mājinieku treneris slavēja savu vārtsargu Alekseju Kuzņecovu, kurš aizvadījis lielisku spēli. "Pretinieki izveidoja daudz momentu pie mūsu vārtiem, taču viņš[Kuzņecovs] izglāba".Jau ziņots, ka "Baris" izcīnot uzvaru, turnīra tabulā apsteidza Rīgas "Dinamo". Kazahstānas klubam ir 30 punkti, bet rīdziniekiem par vienu mazāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi