Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šupleru priecē Dinamo hokejistu spēle skaitliskajā vairākumā

Rīgas "Dinamo" vienības galveno treneri Jūliusu Šupleru iepriecināja komandas sniegums skaitliskajā vairākumā trešdien gūtajā uzvarā pār Maskavas "Spartak".

"Spēle vairākumā, kuru daudz esam mēģinājuši, izdevās un šodien iemetām vairāk nekā ierasti. Tas ļoti priecē," gandarīts bija Šuplers, kurš bija pateicīgs savas komandas spēlētājiem arī par centību. Gūstot panākumu ar 5:1, četras ripas mājinieki iemeta, kad pretinieku spēlētājs atradās uz noraidīto soliņa.

Šuplers uzteica "Dinamo" hokejistu spēli trešajā periodā, jo pēc neveiksmīgās otrās trešdaļas, kurā iniciatīva piederēja viesiem, viņi spējuši saņemties.

"Pēc otrā perioda, kas no mūsu puses nebija labs, jo daudz zaudējām ripu, pēdējo trešdaļu nospēlējām tā kā gribam, un iepriecinājām līdzjutējus," piebilda treneris.

Maskavas "Spartak" galvenais treneris un ģenerāldirektors vienā personā Andrejs Jakovenko atzina, ka rīdzinieki izcīnījuši pelnītu uzvaru, jo viņa vadītajai komandai spēle nav izdevusies.

"Vāji nospēlējām mazākumā. Lūzuma punkts bija otrais periods, kad nerealizējām daudz momentu," cīņu analizēja Jakovenko, kuram pret "Spartak" spēlētājiem pretenziju gan neesot.

Problēmas ar vārtu gūšanu Maskavas komandai jau sākušās Špenglera kausa izcīņā Davosā (Šveicē), un treneris sprieda, ka tas ir veiksmes trūkums, jo momentus komanda izveidojot daudz. Hašeku bijusi doma mainīt arī ātrāk, taču tā kā titulētajam vārtsargam tas nepatīkot, tad šāds lēmums pieņemts tikai tad, kad cīņas liktenis jau bijis skaidrs.

Jakovenko ir apmierināts arī ar bijušo Rīgas "Dinamo" uzbrucēju Juraju Mikušu, kurš spēlējot ar plaukstas traumu, taču ir cīnītājs ar raksturu. Tiesa, treneris no viņa gaida vairāk gūtus vārtus, taču domā, ka tas ir tikai laika jautājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi