Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Sušinskis pēc skandalozās intervijas ar presi vairs nerunās

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Sanktpēterburgas ''SKA'' līderis Maksims Sušinskis ceturtdien atgriezās komandā un guva tās pirmos vārtus ar 3:0 uzvarētājā spēlē pret Oļega Znaroka trenēto ''HK MVD'', taču apsolīja nerunāt ar presi, kamēr viņa komanda neizcīnīs līgas galveno balvu - Gagarina kausu.

Par komandas darba kritiku intervijā kādā no Krievijas interneta portāliem Sušinski ''SKA'' vadība pirmdien atstādināja no spēlēm un sākās runas par viņa iespējamo pāreju uz kādu citu komandu. Tomēr, izlaidis tikai vienu spēli, Sušinskis ceturtdien palīdzēja ''SKA'' ar 3:0 viesos uzvarēt ''HK MVD''.

KHL prezidents Aleksandrs Medvedevs laikrakstam ''Sovetskij Sport'' pastāstīja, ka Sušinskis esot pārrunājis notikušo ar komandas vadību un viņu. ''Var nervozēt, pat konfliktēt ar treneriem - darbs ir darbs, taču nekādā gadījumā nedrīkst skaidrot attiecības ar masu saziņas līdzekļu palīdzību,'' sacīja Medvedevs. Sušinskim par šiem izteikumiem ir piešķirts naudas sods, kura summa netiek izpausta, taču, pēc Medvedeva teiktā, ''tā ir adekvāta rīcībai''.

Savukārt Sušinskis pēc ceturtdienas spēles paziņoja, ka notikušajā vainojams ne tikai viņš, bet arī intervētājs. ''Publikācija netika saskaņota ar mani. Tāpēc līdz tam, kamēr ''SKA'' neiegūs Gagarina kausu, ar presi es nerunāšu,'' pavēstīja Sušinskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi