Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Telkvists: Esam priecīgi par diviem punktiem pret tik spēcīgu pretinieku kā Baris

Rīgas Dinamo zviedru vārtsargs Mīkaels Telkvists pēc izcīnītās uzvaras mājas spēlē pret Astanas Baris (3:2 bullīšos) pauda apmierinājumu par aizraujošo maču.

"Vienmēr ir patīkama sajūta, kad spējam pieveikt tik labu komandu kā Baris. Šovakar tikās komandas, kuras ļoti vēlējās izcīnīt uzvaru, tā dēļ šis mačs bija tik aizraujošs. Tas ir lieliski, ka spējām savu līdzjutēju priekšā izcīnīt šādu uzvaru. Fani mūs tur spēlē un palīdz koncentrēties," intervijā komandas interneta mājaslapai teica zviedrs, kurš aizvadītajā mačā atvairīja 28 no 30 metieniem, kā arī aizvadīja teicamu pēcspēles metienu sēriju.

"Nav šaubu, ka šovakar pretī mums stājās tehniski ļoti spēcīga komanda. To vislabāk var redzēt viņu vairākuma izspēlē - kā viņi kontrolē ripu un veido vārtu gūšanas momentus, kas vienmēr ir ļoti bīstami. Esam ļoti priecīgi, ka izdevās no Austrumu līderiem paņemt divus punktus," pretinieku varējumu uzbrukumā uzteica Telkvists. Ar 93 gūtiem vārtiem Baris aizvien ir otra rezultatīvākā komanda līgā, vidēji mačā iemetot teju četras ripas.

"Es tikai centos koncentrēties uz nākamo metienu. Iespējams, varēju arī ripu agrāk notvert un būtu izcīnījuši uzvaru laicīgāk. Ripa arī trāpīja pa vārtu stabu, pēc tam man izdevās atvairīt metienu un Hosa pielika punktu. Tiešām ļoti patīkami," 22 metienus ilgo bullīšu sēriju komentēja rīdzinieku zviedru mūris. "Pēc šī garā pārtraukuma jūtamies ļoti labi. Esam atpūtinājuši ķermeni. Protams, neslinkojām un pārtrukumā sevi uzturējām formā. Šī pauze vairāk palīdzēja tieši morāli - atpūtinājām galvas."

Telkvists stājies Dinamo vārtos 19 spēlēs, vidēji ielaižot tikai 1.61 ripu un atvairot 94% pretinieku metienu, kas ir starp labākajiem vārtsargu rādītājiem KHL.

Dinamo ar 47 punktiem 24 mačos ir trešie Rietumos, bet nākamo spēli aizvadīs piektdien savā laukumā ar Omskas Avangard.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi