Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Telkvists lepns par komandas biedru cīņassparu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības Rīgas "Dinamo" vārtsargs Mīkaels Telkvists ir lepns ar komandas biedru cīņassparu, kas ļāvis pārtraukumā doties ar uzvaru.

Kā ziņots, pēdējā mačā pirms novembra pārtraukuma piektdien Rīgas "Dinamo" ar 1:0 izbraukumā pieveica Čerepovecas "Severstaļ". Liela loma uzvarā bija tieši Telkvistam, kurš atvairīja visus 40 pretinieku metienus.

"Ļoti patīkama sajūta doties pārtraukumā ar uzvaru. Šī bija ceturtā izbraukuma spēle, un tādēļ arī izskatījāmies nedaudz noguruši," vienības oficiālajā mājaslapā citēti Telkvista izteikumi. "Esmu ļoti lepns par komandu - mēs protam uzvarēt spēles. Varbūt šī nebija skatāmākā uzvara, bet ir izcīnīti trīs punkti. Esmu tiešām lepns par cīņassparu laukumā. Puiši metās ripas ceļā, atsita tās pat ar galvu. Šī mums ir liela uzvara."

Pats Telkvists savu sniegumu centās īpaši neizcelt. "Ir mači, kuros man jāspēlē nedaudz labāk, lai palīdzētu komandai. Varbūt šis tāds bija, bet tik un tā šī ir komandas uzvara. Puiši nelaida pretinieku vārtu priekšā, viņiem bija jāmet no tālienes, kur es varu redzēt metiena izdarīšanas brīdi."

"Domāju, šis bija viens no labākajiem izbraukumiem. Ieguvām ļoti daudz punktu pret savas konferences komandām. Esam lepni par paveikto, bet vēl priekšā ir sezona, kurā jāturpina smagi cīnīties," stāstīja zviedru vārtsargs.

Četrās izbraukuma spēlēs Rīgas "Dinamo" komanda nopelnīja deviņus punktus, vienīgo zaudējumu ciešot pret līgas līdervienību Sanktpēterburgas SKA.

Telkvists izteicās, ka pusotru nedēļu ilgajā pārtraukumā dosies pie savas ģimenes. "Neesmu redzējis ģimeni gandrīz trīs nedēļas. Rīt lidoju mājās un būšu priecīgs viņus satikt. Mājās pabūšu pāris dienas un tad otrdien esmu atpakaļ treniņā. Būs ļoti labi šīs pāris dienas atpūtināt organismu."

Līdz ar to jau devītā Rīgas "Dinamo" spēle pēc kārtas noslēdzās ar kādas komandas vienu vārtu pārsvaru.

Pie vismaz viena punkta Rīgas "Dinamo" oktobrī tika desmit no 11 aizvadītajām spēlēm. Šajās 11 cīņās tika piedzīvoti tikai trīs zaudējumi.

Pēc šī mača Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 45 punktiem 23 spēlēs nostiprinājās Rietumu konferences kopvērtējuma trešajā pozīcijā.

KHL sezona Rīgas "Dinamo" komandai atsāksies 13.novembrī ar maču pret vienu no spēcīgākajām Austrumu konferences komandām Astanas "Baris". Pēc tam savā laukumā tiks aizvadītas cīņas arī ar Omskas "Avangard", Hantimansijskas "Jugra" un Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi