Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tralmaku un Vilmani atskaita no NHL klubu treniņnometnēm

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks trešdien no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Bostonas Bruins pirmssezonas treniņnometnes nosūtīts uz fārmklubu, ziņo komanda. Savukārt Floridas Panthers no treniņnometnes atskaitījusi sešus hokejistus, starp kuriem bija arī Latvijas uzbrucējs Sandis Vilmanis, trešdien pavēstīja vienības ģenerālmenedžeris Bils Zito.

"Bruins" galvenās komandas treniņus kopumā trešdien atstāja 14 spēlētāji, no kuriem 13 gatavošanos sezonai turpinās fārmklubā Providensas "Bruins" no Amerikas Hokeja līgas (AHL), bet viens dosies uz Gelfas "Storm" komandu Ontario hokeja līgā (OHL).

Gatavojoties jaunajai sezonai "Bruins" aizvadīja divas pārbaudes spēles, tomēr Tralmaks sastāvā iekļauts netika. Bostonas komanda ar 1:2 piekāpās Filadelfijas "Flyers" un ar 3:2 papildlaikā pārspēja Ņujorkas "Rangers".

25 gadus vecais Tralmaks ASV spēlē jau kopš 2013.gada. Pagājušajā sezonā latvietis AHL piedalījās 51 spēlē, kurās izcēlās ar 27 (14+13) punktiem.

Tralmakam līgums ar Providensas "Bruins" ir līdz gaidāmās sezonas beigām.

Tikmēr Floridā, samazinot treniņnometnē spēlētāju skaitu līdz 50, līdz ar Vilmani tika atskaitīti arī uzbrucēji Laiems Ārnsbijs, Džošs Deviss un aizsargi Mareks Alšers, Evans Noss un Breidens Ašē.

Vilmanis "Panthers" rindās devās laukumā arī vienā pārbaudes spēlē, kurā laukumā pavadīja desmit minūtes un 35 sekundes. Viņš pa vārtiem metienus neizpildīja, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu mājinieku raidījumu un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Latvijas hokejistu Floridas vienība šovasar izraudzījās drafta piektajā kārtā ar kopējo 157.numuru.

Vilmanis šosezon spēlēs Ontārio Hokeja līgas (OHL) vienībā Sārnijas "Sting", bet iepriekš viņš bija Zviedrijas kluba "Luleo" paspārnē un pērnajā sezonā U-20 komandā 45 mačos guva 18 vārtus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi