Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Tribuncovs: Nolans grib redzēt pozicionālu hokeju

Jaunais Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans vēlas, lai valstsvienības hokejisti viņa vadībā piekopj pozicionālu spēles stilu un atsakās no visām liekajām darbībām uz laukuma, sarunā ar aģentūru LETA izteicās vienības aizsargs Atvars Tribuncovs.

Pieredzējušais Tribuncovs, kurš izlases rindās pēdējo reizi bija spēlējis 2008.gadā, tās sastāvā atgriezās februārī notikušajā Eiropas Izaicinājuma kausa (EIHC) turnīrā Norvēģija, taču jau pirmajā spēlē iedzīvojās smagā ceļgala saišu sastiepumā.

Tomēr gan turnīrā Norvēģijā, gan Latvijas izlases pirmajos treniņos pirms šīgada pasaules čempionāta 35 gadus vecais aizsargs guvis priekšstatu par izlases galveno treneri Nolanu.

"Jau Oslo turnīrā secināju, ka Nolans ir profesionāls treneris. Viņš vēlas no komandas redzēt pozicionālu hokeju, kas personīgi man patīk. Uz laukuma nedrīkst notikt nekas lieks, visam jābūt pārdomātam. Tas viss mums ir jāiemācās un jāapgūst, tad arī būs rezultāts," izteicās Tribuncovs, kurš aizvadīto sezonu pavadīja Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) komandā Gomeļ.

"Pagaidām par savu vietu komandā un konkurenci nedomāju. Daru savu darbu, bet pārējais jau ir trenera ziņā," gaidāmo cīņu par vietu komandā komentēja Tribuncovs, noliedzot, ka Oslo turnīrā gūtā trauma radījusi papildus spītu šoreiz sevi pierādīt no labākās puses. "Toreiz gūtā trauma neko nav mainījusi, jo šī ir jauna nometne un citas spēles. Norit intensīvs darbs, bet ar nekādu lieku domāšanu nenodarbojos. Savu pusotru stundu noslidoju, atstrādāju un viss."

"Nu jau esmu nospēlējis deviņas spēles, tāpēc par veselību nevaru sūdzēties. Viss ir labi," pozitīvismu saglabājis aizsargs, kurš Baltkrievijā pavadīto sezonu vērtē neitrāli. "Baltkrievijas čempionātā varējām nospēlēt labāk, jo komandai tomēr vajadzēja iekļūt finālā, taču par sezonu kopumā man nekas slikts nav sakāms."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi