Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vasiļjeva un Rēdliha klubi cīnās bez zaudējumiem

Pārliecinošas uzvaras Vācijas hokeja čempionātā izcīnījuši Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Herberts Vasiļjevs ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Krēfeldes Penguine izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas (6:1 pār Dīsburgas Fuchse), bet Arvīds Reķis palīdzēja Volfsburgas Grizzly Adams izrēķināties ar Hanoveres Scorpions (5:0). Vasiļjeva Penguine pēc trim kārtām ieņem otro vietu, bet Reķa Grizzly Adams atrodas astotajā pozīcijā.

Bez zaudējumiem Čehijas Ekstralīgā turpina cīnīties arī Latvijas izlases aizsarga Jēkaba Rēdliha pārstāvētais Pilzenes Lasselsberger, kas ar 6:4 pārspēja Aleksandra Jerofejeva pārstāvēto Prāgas komandu Sparta. Rēdlihs pie punktiem netika, bet Jerofejevs spēli izlaida savainojuma dēļ. Citā šī čempionāta spēlē Jāņa Andersona pārstāvētais Triņecas Ocelari ar 2:3 pagarinājumā piekāpās Kladno GEUS Okna. Lasselsberger kļuvis par čempionāta līderi (9 punkti), Sparta ieņem piekto vietu (5), bet Ocelari ir astotajā pozīcijā (4).

Pirmo zaudējumu Slovākijas čempionātā piedzīvojis Gunta Džeriņa MHC Martin, kar ar 2:6 piekāpās HKM Zvolen. Latvieša rēķinā rezultatīva piespēle un 12 soda minūtes, bet viņa pārstāvētā komanda ar četrās kārtās nopelnītiem deviņiem punktiem turnīra tabulā ieņem trešo vietu.

Pārbaudes spēles sāk aizvadīt arī NHL klubi, kuriem sezonas sākums paredzēts ceturtajā oktobrī. Kārlim Skrastiņam (Panthers) un Raitim Ivanānam (Kings) pasaules spēcīgākajā hokeja līgā centīsies pievienoties Kaspars Daugaviņš (Senators), Artūrs Kulda (Trashers), Oskars Bārtulis (Flyers), Jānis Sprukts (Panthers) un Mārtiņš Karsums (Bruins).

Pirmajās pārbaudes spēlēs Trashers pieveica Lightning (1:0) un Rangers (3:0), bet Senators pārspēja Panthers (4:2) un Maple Leafs (7:5), taču latvieši ar rezultativitāti neizcēlās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi