Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vasiļjevs: Uz spēli ar Kanādu jāgatavojas kā uz pēdējām 60 minūtēm čempionātā

"Mums uz šo spēli [ar Kanādu] jāgatavojas kā uz pēdējām sešdesmit minūtēm čempionātā. Jāatdod visi spēki, lai pēc tam nebūtu sev ko pārmest," intervijā Dienai sacīja Latvijas hokeja valstsvienības pieredzējušais uzbrucējs Herberts Vasiļjevs.Viņaprāt, Kanādas valstsvienībai vāju vietu nav. "Varam varbūt vienīgi cerēt uz to, ka kanādieši laukumā iznāks ar pārāk lielu pārliecību, ka gan jau uzvara tiks izcīnīta.

Tad mēs varētu mēģināt viņus "aizķert"," viņš teica."Man pietiek paskatīties viņu [kanādiešu] statistiku un uzreiz kļūst skaidrs, ar ko būs darīšana. Kanādai visas četras maiņas ir no NHL. Tiesa, arī mums sastāvs ir sabalansēts. Visas četras maiņas var "izšaut"," piebilda Vasiļjevs.Runājot par Latvijas izlasei izšķirošo cīņu starp ASV un Šveices izlasēm hokejists atzina gandarījumu, "ka amerikāņi mūs atalgoja par labi padarītu darbu". "Būtu žēl braukt mājās pēc tik labi aizvadītām spēlēm, kuras var vērtēt ar visām desmit ballēm. Ceturtdaļfinālu bijām pelnījuši.""Krievija un nākamais pretinieks Kanāda nav salīdzināmas ar Austriju vai Franciju. Ja zaudējam ar vairāku ripu starpību, vainīgs nav tikai "izspiestā citrona" sindroms. Pretinieki ir daudz nopietnāki," viņš teica. "Šai ziņā mums varētu palīdzēt trīs brīvās dienas. Pilnīgi svaigi vairs nebūsim, tomēr būs laiks, lai atkoptos pēc trieciencikla, kad piecās dienās aizvadījām četras spēles. Kad svaigums kaulos, arī galva labāk strādā. Pret spēcīgu komandu ir svarīgi visas sešdesmit minūtes saglabāt maksimālu koncentrāciju. Spēlē ar Krieviju visas mūsu cerības sabruka otrās trešdaļas atslābuma brīdī."Latvijas un Kanādas komandu spēle pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā notiks ceturtdien plkst. 17.15.Pilnu interviju lasiet trešdienas Dienā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi