Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

VIDEO: Rīgas hokejisti MHL izslēgšanas turnīru sāk ar zaudējumu

Latvijas komanda Rīga otrdien cieta zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izslēgšanas turnīra jeb Harlamova kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla pirmajā spēlē.

Rīdzinieki viesos ar rezultātu 0:4 (0:2, 0:0, 0:2) piekāpās pērnā gada čempionei Jaroslavļas Loko, sērijā līdz trim uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1.

Jau mača trešajā minūtē Daņiils Tesanovs atbruņoja rīdziniekus viesu aizsardzības zonā un ar metienu tuvajā augšējā stūrī panāca 1:0. Piecas minūtes pirms pirmā perioda beigām Jānis Voris, cenšoties izmest ripu ārā no zonas, trāpīja ar to korpusā Iļjam Čefanovam, kurš kļūdu izmantoja un dubultoja mājinieku pārsvaru.

Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet spēles trešā nogriežņa ceturtajā minūtē Tesanovs pielaboja komandas biedra metienu no zilās līnijas un panāca 3:0 Loko labā. Spēles pēdējā minūtē lielajā mazākumā Voris pazaudēja nūju, un sešas sekundes pirms finālsvilpes Jegors Maņins ieraidīja vēl vienu ripu latviešu vārtos.

Trešdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet pēc tam dosies uz Latviju, kur sestdien aizvadīs sērijas trešo spēli. Ja būs nepieciešams ceturtais mačs, tas notiks svētdien Latvijā, bet piektā spēle iecerēta otrdien Jaroslavļā.

Galvenā trenera Raimonda Vilkoita un viņa asistentu rīcībā izbraukumā ir 24 hokejisti (divi vārtsargi, astoņi aizsargi un 14 uzbrucēji).

Rīgas komanda regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet Loko bija otrā, tādējādi izslēgšanas turnīrā ieguva sava laukuma priekšrocības. Jaroslavļas komanda MHL triumfējusi trīs no pēdējām četrām sezonām, tajā skaitā iepriekšējo divos gados.

Šosezon savstarpējās spēlēs regulārajā čempionātā oktobrī Jaroslavļā Rīga uzvarēja ar 5:2 un 3:2, bet janvāra beigās Latvijas vienība savā laukumā piekāpās "bullīšos" ar 5:6 un zaudēja pamatlaikā ar 1:2.

Par Rīga galveno treneri pērnvasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžera pienākumus turpina pildīt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās Rīgas komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi