Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

VIDEO: Daugaviņam piespēle, Torpedo piekāpjas KHL vicelīderiem Lokomotiv

Kaspars Daugaviņš trešdien nopelnīja punktu par rezultatīvu piespēli, taču nerealizēja pēcspēles metienu, bet viņa pārstāvētā, Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenētā Ņižņijnovgorodas Torpedo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē savās mājās ar 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Jaroslavļas Lokomotiv, kur vārtsargu treneris ir Sergejs Naumovs.

Rezultatīvu piespēli Daugaviņš nopelna otro spēli pēc kārtas, taču Torpedo turpina aizvadīt neveiksmīgu sēriju, jo pēdējos trīs mačos ir zaudējusi. Savukārt Lokomotiv uzvaru sēriju pagarināja līdz piecām spēlēm. Abas komandas tikās arī 11.janvārī, kad ar 3:0 arī uzvarēja Jaroslavļas klubs.

Torpedo atklāja rezultātu spēles 16.minūtē, kad skaitliskajā vairākumā pēc Daugaviņa un Kirila Koļcova piespēlēm ripas lidojuma virzienu vārtu priekšā izmainīja Dmitrijs Sjomins. Otrajā periodā vārti netika gūti, bet Lokomotiv atspēlējās 12 minūtes pirms pamatlaika beigām pēc precīza Jegora Korškova metiena.

Papildlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, kamēr pēcspēles metienos savus bullīšus nerealizēja neviens no trijiem Torpedo hokejistiem, arī Daugaviņš, nespējot pārspēt šo sezonu teicami aizvadošo vārtsargu Alekseju Muriginu. Toties precīzs bija Lokomotiv uzbrucējs Andrejs Loktionovs, kurš nodrošināja viesiem panākumu.

Latvijas hokejists spēlēja 22 minūtes un 25 sekundes, kas bija lielākais laiks starp abu komandu laukuma spēlētājiem. Daugaviņš reizi meta pa vārtiem un uzvarēja trīs iemetienos no pieciem.

Šosezon Daugaviņš 45 mačos ir atzīmējies ar 12 vārtiem un 19 rezultatīvām piespēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi