Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Girgensonam vārti Sabres zaudējumā

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, viņa pārstāvētajai Bufalo Sabres komandai ciešot zaudējumu.

Sabres viesos ar 5:6 (0:1, 3:2, 2:2, 0:1) pagarinājumā atzina Vankūveras Canucks pārākumu, ciešot otro zaudējumu pēc kārtas.

Bufalo komanda mača gaitā neizšķirtu panāca, atspēlējoties no 0:2, 2:3 un un 3:5. Sabres ceturtos vārtus guva Girgensons, kurš trešā perioda 12.minūtē pēc ripas izcīnīšanas pie apmales veica individuālu reidu un no tuvas distances pārspēja pretinieku vārtsargu. 

Minūti pirms pamatlaika beigām Markuss Juhansons izlīdzināja rezultātu, bet pagarinājuma ceturtajā minūtē Džonatans Millers atnesa mājiniekiem uzvaru. Pirms tam Sabres bija ieraidījuši ripu vārtos, taču tas notika pēc pārkāpuma, tādējādi metiens netika ieskaitīts.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Antuāns Rusels un Džošs Leivo. Rusels pēc astoņu mēnešu pauzes laukumā atgriezies ar trīs vārtiem divās spēlēs, bet Leivo ir četri precīzi metieni pēdējos četros mačos.

"Skatītājiem tā bija ellišķīgi laba spēle, bet man nepatika, kā tā beidzās," pēc mača teica Sabres galvenais treneris Ralfs Krēgers.

Girgensons šajā duelī uz ledus pavadīja 12 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, zaudēja abos iemetienos un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Viņš šajā sezonā 30 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis trīs rezultatīvas piespēles un iekrājis neitrālu lietderības koeficientu.

Sabres svētdien Kanādas tūres noslēgumā viesosies pie Edmontonas Oilers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi