Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: NHL rezultatīvākais hokejists Kučerovs gūst 5 punktus spēlē

Krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā atzīmējās ar pieciem punktiem, kaldinādams Tampabejas Lightning komandas uzvaru.

NHL līdervienība "Lightning" viesos ar 5:1 (2:0, 1:0, 2:1) pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets", izcīnot sesto uzvaru pēc kārtas.

Kučerovs šajā duelī izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Tāpat divreiz precīzi meta Breidens Points, bet vieni vārti bija Stīvenam Stemkosam.

Kučerovs pēdējās piecās spēlēs guvis septiņus vārtus un ar 99 punktiem ir NHL rezultatīvākais spēlētājs.

"Izmantoju savas iespējas, tas arī viss," pēc mača teica Kučerovs.

Mājiniekiem goda vārtus minūti un 45 sekundes pirms pamatlaika beigām guva Lukāšs Sedlāks, kurš neļāva Andrejam Vasiļevskim izcīnīt trešo "sauso" uzvaru pēc kārtas.

Tāpat uzvaru pirmdien svinēja Stenlija kausa ieguvēja Vašingtonas "Capitals", kas viesos ar 3:2 (2:0, 1:0, 0:2) pārspēja Losandželosas "Kings". "Capitals" komandā ar diviem vārtiem vairākumā izcēlās Aleksandrs Ovečkins, kurš ar 42 precīziem metieniem ir šīs sezonas NHL labākais vārtu guvējs.

Citā mačā rezultatīvu uzvaru svinēja Bostonas "Bruins", kas viesos ar 6:5 (3:1, 1:3, 1:1, 1:0) pagarinājumā guva virsroku pār Sanhosē "Sharks". Uzvaras vārtus pagarinājumā guva Čārlis Makavojs, bet "Sharks" cieta zaudējumu, neskatoties uz Džo Torntona karjerā piekto "hat-trick".

Tikmēr "sauso" uzvaru svinēja Kolorādo "Avalanche", kas mājās ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzveica Stenlija kausa finālisti Vegasas "Golden Knights". "Avalanche" vārtsagrs Semjons Varlamovs atvairīja visas 40 pretinieku mestās ripas.

Vēl pirmdien pie panākuma tika arī Rietumu konferences līdere Kalgari "Flames", kas mājās ar 5:2 (1:0, 2:2, 2:0) pieveica Arizonas "Coyotes".

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers pirmdien otro spēli pēc kārtas guva vārtus, taču viņa pārstāvētā Otavas "Senators" viesos ar rezultātu 7:8 (4:5, 1:2, 2:1) piekāpās Čikāgas "Blackhawks" vienībai.

Oatavas komandā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Kolins Vaits, bet divas reizes precīzs bija arī Tomā Šabo. Uzvarētājiem ar "hat-trick" un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Alekss Debrinkā, bet pa 1+2 savā kontā ierakstīja Dilans Strome un Patriks Keins, kurš jau 18 mačus pēc kārtas guvis punktus.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 94 punktiem 60 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 78 punktiem seko Bostonas "Bruins". Savukārt septītā ar 69 punktiem 59 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", desmitā ar 63 punktiem 58 cīņās ir Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 49 punktiem 59 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 79 punktiem 59 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 78 punkti 60 mačos ir Sanhosē "Sharks" komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi