Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VIDEO: NHL rezultatīvākais hokejists Kučerovs vēlreiz gūst 4 punktus mačā

Krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs ceturtdien izcēlās ar četriem rezultativitātes punktiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, bet viņa pārstāvētā komanda Tampabejas Lightning mājās ar 6:0 (4:0, 2:0, 0:0) sagrāva Dalasas Stars.

Visas līgas rezultatīvākais spēlētājs Kučerovs mačā pret Stars izcēlās ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, nopelnot savu 92.rezultativitātes punktu (26 vārti un 66 rezultatīvas piespēles) sezonā. Pēdējās trijās spēlēs krievs nopelnījis 11 rezultativitātes punktus (4+7). Kučerovs kļuvis par kluba rekordnieku - pirmajās 58 spēlēs nopelnot vairāk kā 90 punktus. Tikmēr Lightning vārtu vīrs Andrejs Vasiļevskis atvairīja visus 32 pretinieku izdarītos metienus.

Austrumu konferences vicelīdere Toronto Maple Leafs izbraukumā ar 6:3 (1:0, 2:2, 3:1) uzvarēja Vegasas Golden Knights, izšķirošo pārsvaru nodrošinot vien trešajā trešdaļā, kad mazākumā precīzi meta Mičels Mārners, vēlāk vārtus pievienojot Ostonam Metjūsam un Morganam Rīlijam. Visā mačā rezultatīvākais ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli bija tieši Metjūss.

Tikmēr Maple Leafs vārtsargs Frederiks Andersens šajā mačā atvairīja 30 no 33 pretinieku metieniem.

Savukārt zaudējumus ceturtdien cieta visas trīs Rietumu konferences līderes.

Kalgari Flames izbraukumā ar 2:3 (0:0, 0:1, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā cieta zaudējumu pret Floridas Panthers. Abu komandas vārtos lielisku spēli demonstrēja to vārtsargi - Panthers rindās Maiks Smits atvairīja 30 no 32 metieniem, bet Flames neglāba Džeimsa Reimera atvairītie 43 metieni. Uzvaru nesošais "bullītis" Šonam Monehenam. Flames cieta ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Mājās zaudējumu cieta arī Vinipegas Jets, kas ar 1:4 (1:2, 0:1, 0:1) piekāpās Kolorādo Avalanche. Viesu sastāvā Dominiks Toninato guva savus pirmos vārtus NHL, bet krievu vārtsargs Semjons Varlamovs atvairīja 24 metienus.

Cita Rietumu konferences līdere Sanhosē Sharks ar 1:5 (1:2, 0:2, 0:1) mājās piekāpās Stenlija kausa īpašniecei Vašingtonas Capitals. Ceturtdienas spēlē Tīdžejs Ošī izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem un sasniedza 500 gūto punktu robežu. Mačā ar vārtiem izcēlās arī Aleksandrs Ovečkins, kurš ar šo vārtu guvumu kļuva par ceturto spēlētāju līgas vēsturē, kurš guvis vismaz 40 vārtus desmit sezonās. Pārējie trīs ir Marsels Dions (desmit sezonas), Mario Lemjē (desmit sezonas) un leģendārais Veins Greckis (12 sezonas).

Čikāgā vietējā Blackhawks ar 5:2 (1:2, 2:0, 2:0) uzvarēja Ņūdžersijas Devils. Šīs nakts spēlē Patriks Keins izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm un pagarināja savu punktu gūšanas sēriju līdz 16 spēlēm. Keina sērija ir garākā Blackhawks vēsturē.

Tikmēr cits krievu uzbrucējs Vladimirs Tarasenko guva divus vārtus, bet viņa pārstāvētā Sentluisas Blues izbraukumā ar 4:0 (2:0, 1:0, 1:0) sagrāva Arizonas Coyotes, gūstot savu astoto uzvaru pēc kārtas.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 90 punktiem 58 mačos atrodas Tampabejas Lightning, kam ar 75 punktiem 57 spēlēs seko Toronto Maple Leafs. Savukārt astotā ar 67 punktiem 57 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins, desmitā ar 63 punktiem 56 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres, bet pēdējā starp 16 vienībām ar 47 punktiem 57 mačos ir Otavas Senators, kur spēlē uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 75 punktiem 57 cīņās ir Kalgari Flames, bet tikpat punktu 58 mačos ir Sanhosē Sharks un Vinipegas Jets komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi