Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Svečņikovs jau otro reizi NHL sezonā gūst vārtus lakrosa stilā

Krievu uzbrucējs Andrejs Svečņikovs otrdien jau otro reizi sezonā izcēlās ar gūtiem vārtiem lakrosa stilā, palīdzēdams Karolīnas Hurricanes komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Hurricanes" viesos ar 6:3 (1:1, 4:1, 1:1) pārspēja Vinipegas "Jets".

Svečņikovs pirmo reizi ar šādiem vārtiem izcēlās 29.oktobrī, kad palīdzēja pieveikt Kalgari "Flames", bet tagad 19 gadus vecais uzbrucējs šādus vārtus guva pret "Jets". Krievu hokejists otrā perioda 14.minūtē panāca 3:2.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Sebastians Aho un Džordans Stāls.

Citā spēlē uzvaras vārtus pagarinājumā guva Anže Kopitars, kurš palīdzēja Losandželosas "Kings" viesos ar 4:3 (1:1, 1:1, 1:1, 1:0) pārspēt Stenlija kausa finālisti Bostonas "Bruins".

Tikmēr dienas rezultatīvākajā mačā Nešvilas "Predators" izbraukumā ar 8:3 (1:0, 4:3, 3:0) guva virsroku pār Ņujorkas "Islanders". Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētājiem izcēlās Kreigs Smits.

Savukārt Filadelfijas "Flyers" emocionālā mačā ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) mājās uzveica Anaheimas "Ducks". Pirms spēles "Flyers" hokejisti pauda atbalstu savam komandas biedram Oskaram Lindblūmam, kuram konstatēts kaulu vēzis.

Tikmēr Vegasas "Golden Knights" pirmo reizi uzvarēja Minesotas "Wild" pamatlaikā, pretiniekus savā laukumā pārspējot ar rezultātu 3:2 (0:1, 2:0, 1:1). Lasvegasas komandas vārtsargs Marks Andrē Flerī svinēja savu 453.uzvaru karjerā, kas ir par vienu mazāk nekā Kērtisam Džozefam, kurš noslēdz uzvarām bagātāko vārtsargu sešinieku.

Citās spēlēs Arizonas "Coyotes" viesos ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) apspēlēja Sanhosē "Sharks", bet Monreālas "Canadiens" izbraukumā ar 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) uzveica Vankūveras "Canucks".

Jau ziņots, ka Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" viesos ar rezultātu 4:1 (0:1, 2:0, 2:0) pārspēja Kalgari "Flames", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas un sesto pēdējās septiņās spēlēs. 

"Penguins" krievu uzbrucējam Jevgeņijam Malkinam tie bija 400.vārti karjerā, un šīs robežas sasniegšanai viņam bija nepieciešamas 873 spēles.

Turpretī zaudējumu otrdien cieta uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas viesos ar 3:5 (0:1, 0:2, 3:2) atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu. "Sabres" cietusi divas neveiksmes pēc kārtas.

Bufalo komandas kapteinis Džeks Aikels punktus guvis jau 17 spēlēs pēc kārtas, šajā sērijā gūstot 16 vārtus un veicot 15 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr vārtsargs Elvis Merzļikins otro dienu pēc kārtas palika rezervē, kamēr viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" viesos ar 5:3 (2:2, 1:1, 2:0) pārspēja Detroitas "Red Wings".

"Blue Jackets" vārtsargs Jonass Korpisalo pēc dienu iepriekš izcīnītās "sausās" uzvaras, otrdienas mačā neitralizēja 18 no 21 pretinieku metiena.

Vēl joprojām izsaukumu uz NHL nav saņēmis uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kura pārstāvētā Otavas "Senators" viesos ar 3:4 (1:2, 2:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā atzina Tampabejas "Lightning" pārākumu. Uzvaras vārtus 19 sekundes pirms papildlaika beigām guva Antonī Sirelli.

Austrumu konferencē vadībā ar 53 punktiem 35 spēlēs ir Vašingtonas "Capitals", bet Rietumos pirmā ar 48 punktiem 35 dueļos ir Stenlija kausa čempione Sentluisas "Blues".

Iepriekšējā sezonā Stenlija kausa izcīņā triumfēja Sentluisas "Blues", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Bostonas "Bruins", pirmo reizi vēsturē tiekot pie prestižās trofejas.

Top komentāri

Liekliski
L
vārti!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi