Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Viesturs Koziols piedalīsies KHL direktoru padomes sēdē

Rīgas "Dinamo" hokeja kluba prezidents Viesturs Koziols būs viens no septiņiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu vadītājiem, kurš 20. decembrī Maskavā piedalīsies līgas direktoru padomes sēdē, informēja līga.

Septiņi KHL klubu pārstāvji dalībai sēdē, kurā tiks lemts par KHL svarīgiem jautājumiem, kā arī spriests par sadarbības uzlabošanu starp līgas vadību un klubiem, tika izvirzīti pirmdien KHL klubu vadītāju sanāksmē.

Bez Koziola sestdien ieplānotajā KHL direktoru padomes sēdē, kas ir augstākā lēmējvara līgā, piedalīsies arī Magņitogorkas "Metallurg" ģenerāldirektors Genādijs Veļičkins, Jaroslavļas "Lokomotiv" prezidents Jurijs Jakovļevs, Mitišču "Atlant" ģenerāldirektors Leonīds Vaisfelds, Maskavas "Dinamo" ģenerāldirektors Mihails Golovkovs, Čerepovecas "Severstaļ" direktors Anatolijs Teņickis un Kazaņas "Ak Bars" direktors Šamils Husnutdinovs.

KHL klubu pārstāvju sēdē pirmdien lemts arī par rīcību finanšu krīzes situācijā, kas skārusi arī vairākus Krievijas klubus. Šo problēmu risināšanā viens no soļiem varētu būt centralizēta hokejistu algu samazināšana, taču tas varētu notikt tikai tad, ja būs panākta vienošanās ar KHL hokejistu arodbiedrību.

KHL hokejistu arodbiedrības vadītājs Andrejs Kovaļenko jau paziņojis, ka līgumi samazināti netiks, savukārt KHL viceprezidents Vladimirs Šalajevs, kurš arī piedalījās sanāksmē, noliedza, ka līgā varētu sākties spēlētāju streiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi