Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vorobjovs: Pujacam vairāk jāmet

Bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs nav mainījies. Smags darbs sezonas garumā, akcents uz jaunajiem spēlētājiem un stingra disciplīna — šie trīs pamatprincipi veido viņa trenera rokrakstu. Rīta treniņā pirms spēles ar Dinamo Espo ledus hallē Toljati Lada spēlētāji slīpēja gan iziešanu no aizsardzības zonas, gan spēli skaitliskajā vairākumā.

"Nav mums tik daudz naudas, lai iepirktu dārgus spēlētājus. Audzinām jaunos Toljati hokeja skolas audzēkņus, ar kuriem daudz jāstrādā," pēc treniņa īsā sarunā Dienai skaidroja Vorobjovs.Dinamo laikam ir paveicies, jo visi leģionāri patiešām spēlē labi? Visās komandās līderi ir ārzemju spēlētāji. Pret Dinamo jau spēlējām Gubernatora kausa izcīņā Mitiščos un zaudējām. Palika labs iespaids. Lada leģionārs ir Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs. Pēc iemestajām ripām viņš komandā dala otro trešo vietu starp uzbrucējiem. Žora Pujacs būtu vēl rezultatīvāks, ja vairāk mestu uz vārtiem.Viņš ir komandas trumpis, spēlējot skaitliskajā vairākumā? Ne tikai vairākumā, arī vienādos sastāvos viņš gūst vārtus.Pirms nedēļas masu medijus pāršalca satraucoša ziņa, ka Pujacs nav beidzis KHL spēli sirds aritmijas dēļ? Nebija nekas nopietns. Es varbūt pārsteidzos ar skaļu paziņojumu. Nākamajās dienās Pujacam veicām detalizētu izmeklēšanu, un izrādījās, ka viņš ir veselāks par veselu. Aritmija ir novērojama ļoti daudziem sportistiem.AK Bars treneris Zinetuļa Biļjaletdinovs medijiem pasūdzējās par radītajiem nepiemērotajiem apstākļiem Espo. Vai Lada arī ir neapmierināta par spēles sarīkošanu Somijā? Mums nav pretenziju. Pēc KHL noteikumiem visiem spēlētājiem ir jāsatilpst vienās ģērbtuvēs. Espo tā nav, bet tie ir sīkumi. Mani vairāk neapmierina neritmiskais kalendārs. Es jau atklāti paudu savu neapmierinātību, un man piemēroja 300 000 Krievijas rubļu soda naudu.Latvijas izlasei februārī būs jācīnās par ceļazīmi uz Vankūveras olimpiskajām spēlēm. Kā vērtējat Latvijas izredzes? Ar kādām komandām būs jāspēlē?Itālija, Ukraina un, šķiet, ka no kvalifikācijas klāt nāks Ungārija. Uzvarēsiet. Latvijas izlasē jau manā laikā aizsākās paaudžu maiņa. Spēlētāji ir iekrājuši vērtīgu starptautisko pieredzi, tāpēc sarežģījumiem nevajadzētu būt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi