Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Znaroks: izslēgšanas spēlēs viss būs pilnīgi citādi

Maskavas "Dinamo" galveno treneri Oļegu Znaroku nesatrauc, ka viņa vadītā komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā sezonā visās spēlēs pret Rīgas "Dinamo" zaudēja, jo izslēgšanas turnīrā cīņām būšot jau pavisam cits raksturs.

Rīgas "Dinamo" hokejisti šosezon bija Maskavas "Dinamo" neērti pretinieki, jo Krievijas klubs zaudēja četrās no piecām abu klubu savstarpējām spēlēm regulārajā sezonā (2:1, 2:1, 4:2, 3:1), turklāt rīdziniekiem divas reizes sāncenšus izdevās pieveikt arī Maskavā. Vienīgais zaudējums tika piedzīvots oktobra beigās Rīgā (1:3).

Pēc Maskavas "Dinamo" svētdien gūtās uzvaras pēcspēles metienos 2:1 pār Novosibirskas "Sibirj" Znaroks teica, ka viņam bijusi iespēja izvēlēties pretinieku izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā, taču viņš to neesot darījis, lai gan sekojis konkurentu Sanktpēterburgas SKA cīņai pret Kazaņas "Ak Bars". Ja Maskavas "Dinamo" spēlē pret "Sibirj" zaudētu, izslēgšanas turnīru Znaroks sāktu pret Maskavas "Spartak".

"Man bija teicama iespēja izvēlēties pretinieku izslēgšanas turnīrā. Taču es to nedarīju. Spēlēsim ar Rīgu," teica Znaroks.

Līdzšinējās neveiksmes pret Rīgas "Dinamo" Znaroks neuzskata par būtiskām. "Nu un kas? Pagājušajā gadā mēs arvien zaudējām pret SKA. Izslēgšanas turnīrā viss būs pilnīgi citādi," viņš norādīja.

Maskavas "Dinamo" galvenais treneris piebilda, ka uzvara pret "Sibirj" tika gūta spēcīga hokejistu rakstura dēļ un komanda tagad varēs mierīgi gatavoties cīņām par Gagarina kausu.

Jau ziņots, ka KHL izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā cīņā līdz četrām uzvarām Rīgas un Maskavas "Dinamo" pirmās divas cīņas aizvadīs trešdien un ceturtdien Krievijas galvaspilsētā.

(precizēta 2.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi