Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Znaroks: Masaļskim šī bija grūta spēle

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks spiests atzīt, ka ceturtdienas spēle pret Ungāriju olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā bijusi nervoza, lai gan spēlētāji par pretinieku spēku bija brīdināti.''Šī bija pirmā spēle, tāpēc iznāca nervoza, lai gan hokejistiem stāstījām, ka Ungārija ir laba komanda,'' pēc ar 7:3 uzvarētās spēles sacīja Znaroks.

''Zemapziņā viņiem [spēlētājiem] varbūt šķita, ka viss būs vienkārši. Uzbrukumā nospēlējām labi, taču par aizsardzību to neteikšu, jo divus vārtus ielaidām mazākumā. Edžam [vārtsargam Edgaram Masaļskim] šī bija grūta spēle, kāda vārtsargiem ir vienmēr, ja ir maz metienu.''Znaroks atklāja, ka pirms piektdienas spēles pret Ukrainu vārtsargu izvēlēties bš grūti. Aizsardzībā gan turpinās spēlēt trīs pāri, taču to kārtībā paredzamas izmaiņas. Znaroks redzēja arī Ukrainas un Itālijas spēli un salīdzinot to ar Latvijas un Ungārijas spēli uzskata, ka viņa vadītā komanda šodien bijusi dzīvāka, vairāk kustējusies.''Ukraiņu pluss ir tas, ka viņiem spēle beidzās ātrāk un tāpēc būs par pāris stundām ilgāka atpūta. Nav saprotams arī kāpēc rīt iesildīšanās treniņs mums ir ātrāk nekā viņiem,'' neizpratni pauda Latvijas izlases galvenais treneris.Znaroks atzina, ka šī spēle prasījusi daudz emociju un spēku. ''Nesanāca tā, ka rezultātu varējām kāpināt, jo sākumā cīņa ''gāja ripa ripā''. Jau no rīta treniņā bija jūtama nervozitāte, lai gan trīs treniņu dienas bija atraisītas. Domāju, ka rīt spēlēsim atraisītāk. Pirmajā periodā Ungārija savā zonā spēlēja cieši. Mēs viņus vazājām pa zonu, taču nebija nobeiguma metiena.Ungārijas izlases galvenais treneris, kanādietis Pets Kortina uzskata, ka šī bijusi lieliska spēle no kuras viņa komanda daudz var mācīties. Pretinieku treneris atzina, ka Latvijai ir augstāks līmenis un pret šo komandu nebija viegli. Ar spēles sākumu Kortina bija vairāk apmierināts nekā tās beigām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi