Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Znaroks: mums vajadzēja visu izšķirt jau pirmajā periodā

Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc cīņas ar Itāliju, kurā tika izcīnīta uzvara ar 5:2, atzina, ka spēle bijusi ļoti grūta, taču viņš to jau bija gaidījis, jo hokejistiem traucējis psiholoģiskais spiediens.

"Gaidīju, ka spēle būs grūta, jo abām komandām tā bija ļoti svarīga. Mums vajadzēja visu izšķirt jau pirmajā periodā, taču nesanāca, un tad bija skaidrs, ka līdz beigām cīņa būs nervoza. Izveidojām daudz momentu, taču pirmajos divos periodos visu nokārtot neizdevās, tikai pašās mača beigās," pēc spēles sacīja Znaroks.

APTAUJA: Vai Latvijas hokejisti iekļūs pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā?

Tas, ka ātri izdevies gūt vārtus, neko daudz nav palīdzējis, jo prasījies rezultātu dubultot, taču tas nav sanācis. "Momentu daudz, taču psiholoģiskais spiediens bija pārāk liels, lai iemestu vēl. Puiši apzinājās, ka šī ir izšķirošā spēle, un tas traucēja," nespēju jau pirmajā periodā ielikt labus pamatus uzvarai skaidroja treneris.

Znarokam šajā mačā bija daudzas lietas, kas Latvijas izlases spēlē neapmierināja. "Daudzie neizmantotie momenti. Nesaprotama spēle vidējā zonā. Pret itāļiem pieļaut viņu pretuzbrukumus, tas man ir kaut kas nesaprotams. Arī nevajadzīgie noraidījumi trešajā periodā. Ļoti grūts mačs," noteica Znaroks.

Par nākošajām spēlēm čempionāta otrajā posmā, kur visticamāk nāksies spēlēt ar Zviedriju, Čehiju un Norvēģiju, viņš vēl nedomājot, jo vispirms vajagot atpūsties. Taču šo komandu spēļu ieraksti būs treneru rīcībā un sāncenšu spēle tiks sīki analizēta.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase pēc uzvaras nodrošināja vismaz 12. vietu čempionātā, bet otrajā posmā tā cīnīsies par iekļūšanu labāko astotniekā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi