Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Znaroks: MVD galvenais ierocis būs pretuzbrukumi

Kontinentālās hokeja līgas kluba Balašihas "MVD" un Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks intervijā "MVD" mājaslapā izteicies, ka viņa vadītās komandas galvenais ierocis jaunajā sezonā būs pretuzbrukums. "Šobrīd izvērtēju mūsu spēlētāju varējumu, taču domāju, ka "MVD" galvenais trumpis būs labs pretuzbrukums.

"MVD" pirmsezonas treniņnometni aizvada Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Znaroks mēģina izdarīt secinājumus par aizvadītajiem treniņiem. "Šobrīd grūti izdarīts secinājumus par treniņiem. Ceru ka mam ar puišiem ir izveidojies labas cilvēciskais kontakts, pārējo parādīs ieguldītais darbs.Šobrīd "ieliekam pamatu" turpmākajai sezonai. Tāpēc nav izslēgts, ka MVD spēlētājiem turnīrā Sanktpēterburgā pietrūks svaiguma. Šobrīd spēlētājiem ir lielas slodzes, lai komandai pietiktu spēka divarpus mēnešiem, līdz pirmajam čempionāta pārtraukumam."

Znaroks atzina, ka komandā bijuši arī spēlētāji, kuri nav pietiekami trenējušies. "Tādu ir. Taču es viņus nenosaukšu uzvārdos. Mums ir pietiekama informācija par katra spēlētāja funkcionālo gatavību, tāpēc zinām, kas un cik daudz katram spēlētājam ir jādara treniņos. Iespējams, ka daži hokejisti domā, ka pirmssezona ir gara, un viņiem vēl būs iespēja sagatavot sevi sezonai, bet patiesībā līdz sezonas sākumam daudz vairs nav palicis.

"MVD" pirmo spēli Kontinentālās hokeja līgas turnīrā aizvadīs 2. septembrī Čehovā pret vietējo "Vitjaz"komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi