Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Znaroks: Nevienam no aizsargiem vieta izlasē nav garantēta

Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks gandarījumā par triju zaudējumu sērijas pārtraukšanu otrajā pārbaudes spēlē pret Franciju (5:2) tomēr atzina, ka komandas sniegums ir tālu no vēlamā.

"Vakar sarīkojām sapulci ar atsevišķiem spēlētāju trijniekiem, iespējams, tas šodien sapurināja spēlētājus. Tomēr man ir daudz pretenziju, īpaši pret aizsargiem. Ne par vienu nevaru teikt, ka viņam vieta izlasē ir simtprocentīgi garantēta, pat vispieredzējušākajiem," teica Znaroks.

Treneri arī neapmierina tas, ka paliek neizmantoti daudzi uzbrukumā radītie vārtu gūšanas momenti, kaut arī pozitīvi, ka šie momenti tiek radīti. Pagaidām Latvijas izlasi slikti darbojoties skaitliskajā vairākumā, tajā skaitā piecatā pret trim.

Rīt Latvijas hokejistiem paredzēta brīvdiena, bet komandas vadība lems par tālāko darba plānu. Nav izslēgta, ka kādam spēlētājam gatavošanās pasaules čempionātam ar šo varētu beigties.

Znaroks arī apliecināja, ka piektdien vakarā telefoniski sazinājies ar trim aiz okeāna spēlējošajiem hokejistiem un saņēmis solījumu palīdzēt valstsvienībai. Mārtiņš Karsums Rīgā varētu ierasties jau 14.aprīlī un piedalīties pārbaudes spēlēs pret Slovākiju. Jānis Sprukts izlasei plāno pievienoties 17.aprīlī, bet divas dienas vēlāk Rīgā gaidāms Kārlis Skrastiņš, kuram ASV vēl jānokārto personiskas lietas.

Znaroks arī plānojot sekot līdzi Oskara Bārtuļa sekmēm AHL Kaldera kausa izcīņā un neizslēdz viņa parādīšanos izlasē.

Mihails Vasiļonoks portālam diena.lv pavēstīja, ka pārbaudes spēlēs 16.un 17.aprīlī pret Slovākiju pa vienam mačam, visticamāk, aizvadīs Edgars Masaļskis un Sergejs Naumovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xc

Latvijas hokejisti pārbaudes spēlē revanšējas Francijai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi