Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ātruma cilts: Liepājas teātra aktieris Ellers ar draugu palīdzību atgriežas trasē

Diena.lv kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots devies uz nakts rallijkrosu, kur ar dullāko draugu palīdzību startē Liepājas teātra aktieris un autosportists Viktors Ellers.

Latvijas autosportā bieži vien bez braucēja meistarības lielu lomu spēlē arī komandas un atbalstītāju dullums, kas palīdz teju bezcerīgās situācijas savākties, salabot avārijās cietušos auto un ātri vien atgriezties trasē. 

Nakts rallijkrosa dalībniekam, aktierim Viktoram Elleram ir ļoti paveicies ar pavisam dulliem un dedzīgiem draugiem. Viktors pēc nesenās avārijas Lietuvā vairs necerēja šosezon atgriezties pie sava sporta auto stūres, bet draugi uzņēmās pa naktīm salabot, kas labojams, galvenokārt – stipri cietušos dzelžus. 

Tādēļ Ellera auto atkal ir braukšanas gatavībā un sportists nakts rallijkrosā izaicina leģendāro Ronaldu Baldiņu, kurš šajās sacensībās startē ar trīs dažādiem auto un pieliek punktu profesionālajam autosportam. 

Paulam ir iespēja sekot līdzi cīņām trasē un aprunāties arī ar Ātruma cilts draugiem – sen nesatiktiem benzīngalvām. Tāpat arī nakts rallijkrosā īpašs notikums ir dronu šovs, kur gaisā vienlaikus paceļas 225 droni, līdzīgi kā autosporta komandas dalībnieki, katrs pildot savu uzdevumu kopējā mērķa vārdā. 

Kā paveikt teju nepaveicamo autosporta un draudzības vārdā, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā. 

Raidījumā Ātruma cilts Pauls Timrots un komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi