Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ātruma cilts video: 13 gadīgais Štolcermanis savalda TCR auto ar 185 km/h

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā 13 gadīgais autosportists Tomass Štolcermanis pirmo reizi izmēģinās pasaules klases TCR auto trasē. Tāpat skatītāji varēs uzzināt svarīgāko par trīs Pasaules čempionāta motokrosā posmiem, kas augustā notiks Ķegumā.

Tomass Štolcermanis, vairākkārtējs Latvijas čempions kartingā iespēju izbraukt ar TCR auto izcīnīja komandas līdzjutēju balsojumā. Tāpēc Ātruma cilts komanda Ģirta Timrota vadībā šoreiz devusies uz Pērnavas autošosejas trasi, lai sekotu līdzi Tomasa startam.

Tomass Ziemas kausā brauc jau kopš deviņu gadu vecuma, iegūstot godalgotas vietas uz pjedestāla. Jaudīgākais auto, ar ko viņš līdz šim startējis, ir viņa paša 300 zirgspēku Opel, bet lielais autosporta sapnis – dalība F1 sacīkstēs. Atbalstu un noderīgus padomus jaunajam braucējam ceļā uz lielajām trasēm sniedz viņa ģimene, autosportisti trīs paaudzēs – Šlēgelmilhi un Štolcermaņi.

Pirms starta ar 360 zirgspēku TCR priekšpiedziņas auto Tomasam stresa nav, lai gan būs jābrauc arī pa slapju asfaltu. Kā Tomass Štolcermanis spēs savaldīt jaudīgo pasaules klases auto un kāds būs maksimālais ātrums, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Un šoreiz raidījumā arī labas ziņas motokrosa faniem – neskatoties uz grūtajiem laikiem, augustā Ķegumā notiks trīs Pasaules čempionāta motokrosā posmi, kas pie mums pārcelti no Somijas un Krievijas. Lai noskaidrotu, kā tie izskatīsies dzīvē, Pauls Timrots kopā ar MXGP of Latvia rīkotāju Kristeru Serģi iepazīsies ar sacensību teritoriju un stingrajiem drošības pasākumiem, kas šoreiz nošķirs braucēju komandas no skatītājiem. Tomēr motokross pie mums būs un 3000 skatītājiem būs unikāla iespēja to vērot brīvā dabā.

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts

Top komentāri

J
Ar tādu uzvārdu nemaz citādi nedrīkst
Bet
B
Varbūt ka tas donors brauc krietni labāk par tevi,ciema jampampiņu?
kritiķis
k
Ne visi 13gadnieki tiek pie iespējas braukt ar tādu auto pa trasi. Nebūtu viņam turīgi vecāki nebūtu iespējas braukt au auto ,varētu lietot marihuānu kopā ar pārējiem kuriem nav iespējas. Nekas vairāk par veiksmi te nav.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi