Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ātruma cilts video: Tur aktrise Ilva Centere ar pirmo reizi savalda moci

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā nebijis eksperiments ­– jaunās latviešu filmas un seriāla Tur aktrise Ilva Centere pirmo reizi sēžas pie moča stūres.

Šovasar pirmizrādi kinoteātros piedzīvoja jaunā latviešu filma Tur, bet jau 17. septembrī LMT Viedtelevīzija sāks izrādīt tāda paša nosaukuma oriģinālseriālu – attiecību drāmu par mīlestību līdz nāvei. Tas skatītāju desmit sērijās iepazīstinās ar stāstu par mākslīgo intelektu, kas atdzīvina zaudētu mīlestību. 

Vienā no galvenajām lomām Tur redzama jaunā latviešu aktrise Ilva Centere. Filmā un seriālā Ilva spēlē sievieti, kura dzīvo pēc sajūtām un realitātes vietā izvēlas virtuālo pasauli, bet dzīvē jaunajai aktrisei patīk ātrums. Tā kā Ilvai vēl nav autovadītāja apliecības, viņa pārvietojas ar velosipēdu vai longbordu un sapņo par moča tiesībām. 

Ātruma cilts vadītājs Pauls Timrots Ilvai ir sagatavojis izaicinājumu: pirmo motocikla braukšanas stundu pieredzes bagātā instruktora Goblina vadībā. Aktrise neslēpj satraukumu, bet apguvusi pamatlietas par mūsdienu motocikliem, drosmīgi sēžas uz moča un dodas trasē. Kā izrādās, aktieri patiešām ātri apgūst jaunas prasmes un arī kameras var palīdzēt mācību procesā. Vai Ilva Centere drīzumā pievienosies ātruma ciltij un benzīngalvām, noskaidrosim jaunajā raidījumā!

 

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Ātruma cilts katru trešdienu plkst.19 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi