Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ātruma cilts video: Eiropas autokrosa čempionāta drāma un spilgtākie momenti

Pēc trīs gadu pārtraukuma Mūsas trasē ir atgriezies FIA Eiropas autokrosa čempionāts. Portāls Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā noskatīties raidījuma Ātruma cilts speciālizlaidumu – čempionāta spilgtākos notikumus, sarunas ar Latvijas autosporta eliti un vecmeistariem, kā arī dramatiskākos momentus trasē.

Skatītāji var vērot visu svarīgāko braucienu kopsavilkumus un dramatiskākos notikumus cīņā par Eiropas čempiona titulu. Intervijas raidījuma vadītājam Paulam Timrotam pirms un pēc startiem sniedz Latvijas braucēji Jānis Boks, Māris Līcis, Mareks Dainis un Rihards Dainis, Jānis Veģeris un Aleksandrs Ņikitins. 

Tāpat Pauls sarunājās gan ar Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) prezidentu Raimondu Kisielu un LAF Krosa komitejas pārstāvi Intu Ulmi, gan ar autosportistiem Beāti Klipu un Reini Nitišu, lai noskaidrotu, kādas ir autokrosa un rallijkrosa lomas šobrīd, un kurp Latvijā virzās abi sporta veidi.

Savs viedoklis par autokrosa attīstību ir arī tiesnesei un pirmā Eiropas autokrosa čempionāta galvenajai sekretārei Diānai Daugulei un bijušajiem braucējiem Nikolajam Tionam, Pēterim Neikšānam un Aigaram Nitišam.

Savukārt čempionāta rīkotājs Ivo Traubergs ir pārliecināts, ka tradīcijām ir jāturpinās, un Ātruma cilts skatītājiem atklāj savu motivāciju mesties autokrosa trakumā. Kā šāda līmeņa sacensības noorganizēt divarpus mēnešu laikā un ko par rezultātu saka FIA komisāri, var noskaidrot jaunajā raidījuma sērijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi