Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ātruma cilts video: Ētera personība Breidaks pirmo reizi pie profesionālā kartinga stūres

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts sēriju. Šoreiz raidījumā drosmīgu izaicinājumu pieņēmis improvizācijas meistars un ētera personība Kaspars Breidaks – viņš pirmo reizi izmēģinās profesionālo kartingu.

Lai arī Kaspara vectēvs bijis šoferis, viņam pašam braukšana pieklibo un motori neinteresē. Tomēr viņš ir gatavs pirmo reizi sēsties pie profesionālā kartinga stūres un doties trasē kopā ar pieredzējušiem benzīngalvām.

Lai Kaspars varētu iejusties treniņā, profesionāļi ir gatavi palīdzēt ar padomu. Rūdolfs Toms Bērziņš, Tillotson Racing Latvija braucējs zina stāstīt, ka profesionālajā kartingā galvenais ir prasmes, jo visiem braucējiem ir līdzvērtīgs aprīkojums un šajā sporta veidā nauda ātrumam nepalīdz. Savukārt kartinga treneris Otto Birznieks iesaka, ko darīt atpakaļejošajos līkumos, kas ir Kaspara un citu iesācēju problēma.

Pēc pirmā treniņa, kas salīdzināms ar Latvijas – Vācijas futbola spēli, Kaspars atzīst, ka negaidījis, cik smagi būs rokām un cik ātri uzsilst braucamā riepas. Tomēr emocijas ir fantastiskas un cīņa ar sevi vainagojusies ar aizvien labākiem apļa laikiem. Kāpēc kartinga iesācējiem jālieto ribu sargi un kā trasē izvairīties no zilā karoga, noskaidrosim jaunajā Ātruma cilts sērijā.

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi