Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ātruma cilts video: Rēdlihs izaicina ceļu policistu

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā norisināsies milžu cīņa starp policiju un hokeju – motobraukšanas duelī Latvijas hokejists Jēkabs Rēdlihs stāsies pretim ceļu policistam-motociklistam. Sacīkstē noskaidrosim, vai Rēdlihs uz motocikla ir tik pat izveicīgs kā uz ledus.

Jūtot līdzi mūsējo panākumiem Pasaules hokeja čempionātā, Ātruma cilts sarīkojusi jautru eksperimentu, un raidījuma vadītājs Pauls Timrots izaicinājis Latvijas hokejistu Jēkabu Rēdlihu izmēģināt spēkus motobraukšanas duelī. Viņa pretinieks ir Ceļu policijas darbinieks, kurš ik dienu pie motocikla stūres pilda dienesta pienākumus. Lai eksperiments būtu interesantāks, Ātruma cilts sarūpējusi īpašu trasi, kuru abiem pretiniekiem būs jāveic uz ātrumu, braucot slalomā. 

Policijas darbinieks uz startu ierodas pārliecības pilns, savukārt Jēkabs Rēdlihs neslēpj satraukumu un atzīst – viņš ir motobraukšanas iesācējs, tādēļ cer uz veiksmi, motivējot sevi un pretinieku ar saukli "Galvenais nenokrist!". Vai šajā eksperimentā izdosies iztikt bez starpgadījumiem un kurš - hokejists vai policists -  izrādīsies ātrāks, noskaidrosim jaunākajā Ātruma cilts sērijā. 
 
Iedvesmojoties no moto dueļa jautrības, Pauls Timrots ierosina jaunu sacīksti. Šoreiz ceļu policistam pretī stāsies motociklistu autoritāte - motoinstruktors Ģirts Vilnis jeb Goblins. Cīņa būs sīva, jo abi pretinieki noskaņoti uzvarēt! 

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi