Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ātruma cilts video: Sanda Dejus uzvar cīņu ar ačgārnu žiguli

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šī gada pirmo ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz nodaļā Lasi instrukciju Radio SWH ētera personība, improvizācijas dīva Sanda Dejus dosies cīņā ar ačgārnu žiguli. Un stāstu par moto piedzīvojumiem TET takās turpinās moto entuziasts Ansis Štāls.

Pēc iespaidīgā drifta numura iepriekšējā sezonā raidījumā atgriežas Sanda Dejus. Šoreiz Pauls Timrots viņai sagatavojis īpašu izaicinājumu – ačgārnā žiguļa savaldīšanu. Sanda instrukcijas lasa tikai galējas nepieciešamības gadījumā un atzīst, ka ar tehniku ir uz "Jūs". Kā improvizācijas dīvai veiksies pie ačgārna žiguļa stūres, kas darbojas pretēji ierastajai kārtībai, un vai gaidāms jauns Lasi instrukciju trases rekords, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā! 

Turpinot stāstu par starptautisko moto taku maršrutu Trans Euro Trail (TET), Pauls Timrots uz sarunu aicinājis moto entuziastu Ansi Štālu. Viņš savus TET braucienus sācis ar Baltijas maršrutiem, kam vēlāk sekojis arī slaloma slēpošanai līdzvērtīgs piedzīvojums Itālijas takās. Sarunā ar Ansi skatītāji varēs uzzināt, kur mīt klejotāja gēns un saņemt arī praktiskus padomus – ar kuru Baltijas valsti sākt TET iepazīšanu, kādu moci un kādus ceļabiedrus izvēlēties, kā arī ieteikumus labāko navigācijas iekārtu izvēlei.   

2020. gada Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots turpinās meklēt piedzīvojumus un interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus. Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi