Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ātruma cilts video: Šlēgelmilhs, Sesks un Rožkalns pēc uzvarām gatavi jauniem izaicinājumiem

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Tajā šoreiz viesojas trīs varoņi, kuri pārsteiguši Latvijas līdzjutējus ar skaistām uzvarām auto un motosporta sacīkstēs – Mārtiņš Sesks, Garijs Rožkalns un Haralds Šlēgelmilhs.

Motosportists, komandas "Bruno Moto" braucējs Garijs Rožkalns Vācijas "Pro Superstock" klases kausa izcīņā motošosejā izcīnījis trešo vietu un ticis arī pie nopietna savainojuma. Tomēr lauzts kauls Garija optimismu nav sagrāvis un viņš Paulam Timrotam stāsta gan par kritienu ar ātrumu 160 kilometri stundā, kas lika apturēt sacīksti, gan par saķeršanos ar ārstu no Taškentas, neparastu Latvijas karoga risinājumu goda pjedestālam un citiem piedzīvojumiem. Garijs sacensībās Vācijā startējis, lai parādītu motosporta pasaulei savu varēšanu, jo viņa tālākajos sezonas plānos ir gan starti Latvijā un Baltijā, gan izturības sacīkstēs Malaizijā un citur pasaulē.

Savukārt Mārtiņš Sesks pēc uzvaras Pasaules rallija čempionāta (WRC) junioru klases sacensībās skatītājiem atklās, kas bija trakākais izaicinājums Portugāles trasē un kādu skādi akmeņains trases segums var nodarīt junioru klases rallija mašīnām. Divu pusass komplektu maiņa Mārtiņa ekipāžai netraucēja uzrādīt izcilu rezultātu un viņš ir gatavs kāpt vēl augstāk.

Lielu pārsteigumu autosporta faniem sagādājis Haralds Šlēgelmilhs, kurš  pēc pauzes atgriezies  pie F2 formulas stūres un "BOSS GP" sērijas sacīkstēs Austrijā izcīnījis pirmo vietu savā ieskaitē, ieņemot otro vietu kopvērtējumā. Haralds stāsta, ka lēmums startēt nācis spontāni un sākumā viņš trasē juties kā ierūsējis. Bet mūsu braucējam par labu nospēlējis lietus un Haralds ātri vien izvirzījies līderos. Vai Haralds Šlēgelmilhs plāno atgriezties pie formulas stūres un startēt arī nākamajos čempionāta posmos, noskaidrosim jaunajā "Ātruma cilts" sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī "LMT Viedtelevīzijā", lietotnē "LMT Straume" un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties "Twitter" sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi