Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Ātruma cilts video: superbaiks izaicina kartingu "paraut ratā" uz ledus

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā nebijis ziemas izaicinājums ar vasaras tehniku – superbaiks pret kartingu - kurš spēs "paraut ratā" uz ledus?

Ātruma cilts viesojas Jelgavā, kur motobraucējs, stuntriding triku meistars Didzis Grundulis izaicina kartinga leģendu Ēriku Kasparoviču paraut ratā ar vasaras braukšanas apstākļiem paredzētu kartingu. 

Didža mocis sver 200 kilogramus, tam ir 160 zirgspēku motors un riepas ar radzēm, bet Ērika vasaras kartings ir uz pusi vieglāks un tam ir 26 zirgspēki. Lai iesildītos -20 grādu salā, abas tehnikas vienības sacentīsies trasē un uz dīķa ledus. Lai ko tādu paveiktu ar moci, ir vajadzīga pieredze, drosme un grācija. Savukārt kartings sānslīdēs turas labi un ne velti šai izklaidei ziemeļzemēs cienītāju netrūkst.

Pēc izklaides trasē ir laiks izaicinājumam – paraut ratā vismaz vienā no trim mēģinājumiem. Kurš uzvarēs derībās un par ko pēc tam asaras lies kartinga mehāniķi, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Raidījums katru ceturtdienu skatāms arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi