Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ātruma cilts video: Timrots smilšu trasē izaicina motokrosa čempionu Kozlovski

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījuma viesis ir motokrosa dzelzs vīrs Leons Kozlovskis, kurš pirms došanās uz trakām sacīkstēm Francijas pludmalē izaicina Paulu Timrotu duelim Latvijas smilšu trasē.

Motokrosa veterāns, MX Ādaži komandas braucējs Leons Kozlovskis pavisam drīz jau piekto reizi dosies uz Enduropale du Touquet sacensībām Francijā, kur savas prasmes pludmales smiltīs, lēcienos un bedrēs rādīs vairāk nekā 1200 sportistu no visas pasaules. Leons šoreiz startēs ar 913. numuru ātrākajā grupā un mērķē par vienu apli palielināt savu rezultātu – pieveikt 12 apļus.

Tomēr iznākums ir neprognozējams, jo adrenalīns, ātrums un cīņa plecu pie pleca ar 1200 močiem izdangātā trasē ir traks piedzīvojums pat visu pieredzējušiem braucējiem.  

Lai izmēģinātu, ko tas patiesībā prasa, Pauls Timrots ir pieņēmis Leona izaicinājumu un kā amatieris stāsies pretim sportistam Latvijas smilšu trasē. Pēc treniņiem un cienījama snieguma lēcienos abi satiksies sacīkšu taisnē.

2020. gada Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots turpinās meklēt piedzīvojumus un interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus. Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi