Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ātruma Cilts video: Vai Timrotam izdosies pārdod 1998. gada KIA?

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ĀTRUMA CILTS sēriju. Stāsts par 1000 eiro vērto auto jeb ĀTRUMA CILTS bitkoinu nav beidzies, jo pienācis laiks spēkratu tirgot, un tagad Pauls Timrots ir jauna izaicinājuma priekšā! Raidījuma studijā viesosies arī elektrisko kartingu konstruktors Artis Daugins, kurš Latvijā attīsta ne vien šo spēkratu ražošanu, bet līdzdarbojas arī jauniešu zināšanu stiprināšanā par autobūvi un viņu iesaisti kartinga sporta attīstībā.

Leģendārais Paula Timrota metinātais KIA beidzot ir izgājis tehnisko apskati un nonācis izsolē ekskluzīvi starp ĀTRUMA CILTS skatītājiem sociālo tīklu vietnē Facebook. Izrādās, ka izaicinājums bija ne vien savest auto tehniskā kārtībā, bet arī to tagad pārdot. Pauls kopā ar Ilmāru Līkumu neslēpj izbrīnu par kaislībām, kas šobrīd valda ieraksta komentētāju vidū, jo daudzi it nemaz nav apmierināti ar norādīto cenu. Bet Pauls un Ilmārs nevēlas mest plinti krūmos un apspriež citus risinājumus gadījumam, ja auto neviens tomēr pirkt nevēlēsies.

Par neparastiem spēkratiem arī raidījuma turpinājumā, jo Pauls un Ilmārs uz sarunu aicinājuši elektrisko kartingu konstruktoru Arti Dauginu. Latvijā aizvadīts pasaulē pirmais čempionāts elektriskajiem kartingiem, un Artis atklāj, ka svarīgs uzdevums bija ne vien sacensību organizatoriskie darbi, bet arī pašu spēkratu ražošana. Sacensību dalībniekiem, Latvijas skolu audzēkņiem, bija jāpielieto visas savas zināšanas, lai no klasiskā kartinga paša spēkiem varētu radīt elektrokartingu, vienlaikus ievērojot patiesi sarežģītus tehniskos noteikumus. 

Savukārt Ilmārs Līkums pievērsies tēmai par auto tirgus jauno tendenci – auto lietošanas servisu attīstību. Viens no šādiem servisiem ir VOLVO inovatīvais auto īres pakalpojums Care by Volvo. Jaunais risinājums sniegs iespēju par fiksētu mēneša maksu uz diviem gadiem nomāt lepnos VOLVO automobiļus, tomēr šobrīd pieejamais pakalpojuma cenu klāsts liek skeptiski saraukt uzacis, un tikai laiks rādīs, vai Latvijā šis pakalpojums iegūs atsaucību. Ievērības cienīgu jaunumu sarūpējusi arī BMW grupa, iegādājoties uzņēmumu Parkmobile, kas ir alternatīva Latvijā zināmajam Mobilly risinājumam. Vai šādi auto ražotāju centieni veicināt inovāciju ienākšanu pakalpojumu klāstā palīdzēs konkurences cīņā un biznesa attīstībai – par to jaunākajā ĀTRUMA CILTS raidījumā.

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis ir pārtapis par ĀTRUMA CILTI, jo stāsti ir ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, raidījuma komanda dodas arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē. 

ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

 

Top komentāri

haha
h
Vai Timrotam izdosies pārdod .... Jājautā drīzāk - vai Dienai beidzot izdosies apgūt latviešu valodu???
Tasrots
T
Cik neinteresants ir sis raidijums. Un jefins timrots....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi